Ki a személyes szerencse istened 2018-ban?



A csillagjegyed elárulja, hogy melyik istenségtől kérhetsz támogatást.Az életben mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, de az is igaz, hogy a siker néha csak akkor érhető el, ha hajlandóak vagyunk segítséget kérni. Amellett, hogy húsvér emberektől remélünk támogatást, még a szerencse istenek is várják az imákat. Az, hogy 2018-ban pontosan melyik, a csillagjegyed árulja el.

Kos: Hathor, az ókori Egyiptom szépség, termékenység, anyaság, vidámság és zene istennője, a Nagy Égistennő lesz a segítségedre. Hathor elhozhatja neked idén a szerencsét, a bőséget, vagy bármi mást, amire vágysz.

Bika: Három isten, Fuk, Lul és Sau, a Három Csillag Istene szerencsét, boldogságot és hosszú életet adhatnak neked. Amikor ez a három isten együtt van, akkor felerősítik egymás hatását, amivel megtestesítik a jólétet, a nyugalmat és az egészséges családot.

Ikrek: A japán Hotei lesz az, aki szerencsét, elégedettséget és bőséget hozhat az életedbe. Szerezz be egy szobrocskát Hotei istenről, akinek dörzsöld meg a hasát, mert akkor kérned sem kell, hogy támogasson az ügyeidben.

Rák: Fortuna lesz a személyes szerencse istennőd. A római mitológiában Fortuna a szerencse, a sors, az élet esetlegességének az alakja, aki bármilyen szerencsével elhalmozhat, ha kéred tőle.

Oroszlán: Rosmerta a személyes szerencse istennőd. Az ősi kelták „Nagy Adományozója” bőséget, jólétet, szerencsét szór a bőségszarujából az emberekre, a földekre, idén pedig rád, ha kéred.

Szűz: Abundantia a személyes szerencse istened. Az ősi kelta-gall istennő hatáskörébe tartózik a jólét, a siker, a fejlődés, ezért anyagi sikert és jó szerencsét ad azoknak, akik kérik.

Mérleg: Tükhé a személyes szerencse istennőd, akit görög mitológiában a szerencse és a véletlen istennőjeként szerepel. Tükhé védelmezte a szerencsejátékosokat, tehát megkérheted, hogy súgja meg a lottó nyerőszámait, de bármi másban is kérhetsz tőle szerencsét!

Skorpió: 2018-ban Odinhoz kell fohászkodnod, ha szerencsére lenne szükséged. A skandináv mitológia legidősebb, legnagyobb és legbölcsebb istenének hatalma van a háború, a költészet, a halottak felett, valamint ő a mágia legfőbb gyakorlója.

Nyilas: Osanobua a személyes szerencse istened 2018-ban. A nyugat-afrikai isten a gazdaság, a jólét, az egészség és a gyógyítás ura, akit főként a vudu művelői hívnak segítségül.

Bak: Cernunnos, a vadász, szarvas isten, a természet, az erdők, a lélekvándorlás, a keresztutak, a gazdagság, a kereskedelem, a harcosok istene, a Nagy Atya a személyes szerencse istened, tehát tőle kell kérned a jólétet és a szerencsét.

Rengeteg dologban kérheted Cernunnos segítségét, mégis leginkább a saját szerencséd és anyagi helyzeted miatt lesz a legnagyobb égi támogatód.

Vízöntő: Laksmi a személyes szerencse istened. A hinduk úgy tartják, hogy ő a gazdaság és jószerencse istennője, Visnu hitvese, aki elosztja az emberek között a szükséges javakat. Idén bátran kérd a művészeteket is pártoló Laksmi segítségét!

Halak: Aje-Shaluga va személyes szerencse istened 2018-ban. A nyugat-afrikai isten a gazdaság, a bőség, a termékenység és a föld ura. rd bátran Aje-Shaluga segítségét, ha szeretnéd, hogy az életed valamely területére küldjön némi szerencsét! Bízz benne, hogy megkapod a személyes istened hosszú távú támogatását, mert az a legfontosabb, hogy higgy abban, hogy soha nem apad ki ez az isteni forrás!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló