Felesleges fogadalmakkal tehetsz keresztbe magadnak az új évben



Az angyalok elárulták, hogy mivel teheted tönkre 2018-at.Sokan mindenfélét megígérnek az új év elején, majd a végén csalódottan veszik tudomásul, hogy mennyi mindent nem sikerült megvalósítaniuk. Ilyenkor könnyű a sorsot és az életet hibáztatni, ám valójában az emberek saját maguknak tesznek keresztbe. Ha te nem szeretnél közéjük tartozni, akkor jegyezd meg, hogy az angyalok szerint, mivel szabotálhatod a saját boldogságodat!

Nem engeded el azt, ami felesleges vagy nem szolgál: Alaposan tönkreteheted az évedet azzal, ha gyűjtögeted a felesleges tárgyakat, kacatokat, ruhákat, nem működő, régi kapcsolatokat. Ezek a felhalmozott dolgok és emberek csak lehúznak téged a negatív jelenlétükkel, eltorlaszolják az utad, ami az új dolgokhoz, személyekhez vezethetne.

Szelektíven értelmezed a jeleket: Ha te is azok közé tartozol, akik figyelmen kívül hagyják a nekik nem tetsző jeleket, válaszokat, akkor az angyalok szeretnének emlékeztetni, hogy a jeleket mindig ajánlatos tudomásul venni, hiszen így sok fájdalmat és felesleges kört megspórolhatsz magadnak.

Megvonsz magadtól dolgokat: Nem csak másoknak, hanem saját magadnak is adnod kell! Ez persze nem azt jelenti, hogy vegyél meg mindent magadnak, amit szeretnél, ám a lehetőségeidhez mérten, add meg magadnak azt, amit tudsz! Időnként engedj meg magadnak dolgokat, mert azzal a lelkedet is megajándékozod és pozitív energiát teremtesz.

Felesleges fogadalmak és ígéretek gyártása: Valószínűleg te is megfogadtál valamit, például, hogy 2018-ban rendszeresen sportolsz, jobb munkát szerzel. Mindezt, és minden mást is, tégy meg anélkül, hogy fogadkoznál, mert így is sikerülhet! Ha fogadkozol, akkor feleslegesen rágörcsölsz arra, hogy teljesítsd az ígéretedet, ez pedig nem lendületet és energiát, hanem stresszt fog szülni.

Lehúzod magadat: Amikor bebeszéled magadnak, hogy milyen szerencsétlen, tehetségtelen csődtömeg vagy, akkor ezzel szinte magadra olvasod a rontást. Ezzel a hozzáállással csak nyomasztod magad és negatív energiával töltődsz fel, amikor pedig tényleg rossz dolog történik, akkor azt önigazolásként könyveled el. Legyél megértőbb önmagaddal szemben, támogasd a lelkedet, mindig pozitívan szólj magadhoz, a becsmérlésedet pedig örökre felejtsd el!

Nem működteted az Adok-Kapok törvényt: Az angyalok szeretnének emlékeztetni, hogy mindegy hogy segítő kézre, több pénzre, vagy valami másra vágysz, mert ahhoz kapj, előbb neked kell adnod. Szeress másokat, legyél velük kedves, és segíts nekik, ahogy csak tudsz!

A megunt ruháidat ne dobd ki, hanem adományozd oda a rászorulóknak! Ha sok étel megmaradt az ünnepi vacsoráról, akkor azt se dobd ki, hanem add oda a közelben lévő hajléktalannak. Figyelj az Adok-Kapok törvény működtetésére, mert akkor te is kapni fogsz!

A negatív hozzáállással: Elfelejtheted a jó szerencsét és a feléd áramló pozitív energiát, ha olyan megjegyzéseket teszel, mint például az, hogy „miért pont nekem/most jönne össze/sikerülne” vagy az „ez az év is ugyanolyan, mint a többi” meg az „úgysem fog változni semmi”, „semmi sem sikerül nekem”, és a „nem hiszek a csodákban”.

Ha olykor csak viccből mondasz ilyesmit, az Univerzum akkor is komolyan fogja venni és úgy fogja értelmezni, hogy minek segítene, ha ennyire negatívan állsz hozzá az új évhez? Ha te magad képtelen vagy pozitívan tekinteni az évre, akkor nem is történhet veled semmi jó.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló