Ezek a csillagjegyek lesznek a legszerencsésebbek 2018-ban



Nagy mázlistának érezhetik magukat ezek a jegyek, ám a sikerért nekik is tenniük kell.A horoszkóp szerint 2018 egész pozitív év lesz, ám van három csillagjegy, amelynek szülöttei különösen szerencsésnek érezhetik magukat, mert idén megtalálhatják a saját útjukat, a szerelmet, valóra válthatják a céljaikat.

A következő három csillagjegy szülötte elmondhatja magáról, hogy ő lesz a legszerencsésebb 2018-ban, ám csak akkor, ha nem fog lustálkodni, nem vár a sült galambra, hanem aktívan tesz azért, hogy elérje a céljait, hiszen a csillagok soha és semmit nem fognak megtenni az emberek helyett.

A Skorpió új életet kezdhet 2018-ban: Valójában a nagy szerencse bolygója, a Jupiter, már 2017 novemberében belépett a Skorpióba, ahonnan remek lehetőségekkel látja el a jegy szülötteit 2018-ban.

A magát igazán szerencsésnek érezhető Skorpió életében mindennél fontosabbá válhat az, hogy megtalálja a saját útját, amire muszáj lesz rálépnie, hiszen 2018 a fejlődésről és az előrejutásról fog szólni.

Emellett a Jupiter a hit bolygója is, ez pedig erősíti a Skorpió önbizalmát, ám arra oda kell figyelnie, hogy ne dőljön be az illúzióknak, a hamis ígéreteknek, valamint tartsa tiszteletben a határait, ne vállaljon többet annál, mint amennyivel valóban elbír!

2018-ban alaposan próbára lesz téve a Skorpió türelme, ugyanis hagynia kell, hogy minden haladjon a maga útján. Ennek a csillagjegynek a szülötte idén rájöhet és megértheti, hogy mi és miért történik az életében, a személyes fejlődésében hatalmas lépést tehet előre, a kérdéseire megkaphatja a válaszokat. A Skorpiót nem mindennapi eredményeket fog elérni 2018-ban.

A Mérleg révbe ér 2018-ban: A Mérleg esetében bekövetkezhet az a fordulat az érzelmi életében, amelyre régebb óta várt. Ezen kívül egy váratlan találkozást és a szüleivel való kapcsolata rendezése is örömet okozhat a Mérlegnek.

A változás bolygója, az Uránusz kedvező fényszöge miatt a Mérleg szerelmi élete rég nem látott mértékben pöröghet fel. Ha még nincs párja, akkor az élet összehozhatja a hozzá leginkább illő társsal.

A párkapcsolatban élő Mérleg esetében a szerelem elmélyülhet, esetleg csodálatos módon éledhet újjá. 2018-ban mindenképpen át fog alakulni ennek a csillagjegynek a magánélete, ami mellett a személyiség és az önismeret fogja a leginkább foglalkoztatni a Mérleg szülöttét.

A Kos élete nagyot fordul: Nagyszerű változást ígér a 2018-as év a Kos csillagjegy szülöttének, akinek életébe izgalmakat, kihívásokat hozhat az esztendő, de csak akkor, ha a Kos tesz is ezekért. Abban az esetben, ha elég aktív lesz, akkor a mesés változások sem maradnak el a Kos életéből.

A Jupiter kedvező fényszöge miatt a Kos maga mögött hagyhat mindent, ami már megtörtént és elmúlt. Amennyiben a Kos már megtette a legfontosabb lépéseket a céljai felé vezető úton, akkor hamarosan az eredmények is meg fognak érkezni hozzá.

Amennyiben 2018-ban egyenesen halad előre az önmegvalósítás útján, akkor a Kos meg fogja találni a neki leginkább megfelelő embereket és feladatokat. Ennek a csillagjegynek a magánélete is csodás fordulatot vehet, ám csak akkor, ha türelmes lesz, és nem felejti el, hogy minden akkor következik be, amikor eljött az ideje.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló