Mi lesz a szerencseköved 2018-ban?



Ékszerként vagy marokkőként hozhat rád minden jót a csillagjegyedhez párosított kő. Kos: A 2018-as szerencseköved a citrin, ami felgyorsíthatja a felfogásodat, segíthet megszabadulni azoktól a tulajdonságoktól, szokásoktól, amelyek már nem támogatnak. A citrin elérheti, hogy elnézőbb légy önmagaddal és mások szemben.

Bika: 2018-ban a vörös jáspis a szerencseköved, mert idén nagy szükséged lesz arra, hogy előbb gondolkodj, aztán cselekedj. A vörös jáspis ékszer vagy marokkő támogathat abban, hogy tudatosabban hozz döntéseket és tudatosabban élj.

Ikrek: 2018-ban a rózsakvarc a szerencseköved, ami képes a felszínre hozni az érzelmi oldaladat, segít kimutatni a szeretetedet, érzelmeidet, előhívja a gyengéd, finom, barátságos, jóságos oldaladat, de abban is támogat, hogy színesebbnek, pozitívabbnak lásd az életedet és a környezetedet.

Rák: 2018-ban az achát a szerencseköved. Szerezd be bármelyiket, az biztos, hogy a segítségével végig tudsz vinni mindent, amibe idén belekezdesz. Az achát megnyugtatja a gondolataidat, csillapítja az érzelmi kicsapongásaidat, megtisztítja az elmédet, hogy világosan láthasd, hogy mi a célod, amiben megerősíthet azzal, hogy állhatatosságot és magabiztosságot ad.

Oroszlán: A „szónokok köve”, a kalcedon a szerencseköved 2018-ban. A kalcedon nagyszerűen hat a kommunikációra, az önbizalomra és a vezetői képességekre. Emellett hatalmat kaphatsz tőle ahhoz, hogy összefogd az embereket, akiket motiválhatsz, taníthatsz.

Szűz: 2018-ban a tigrisszem a szerencseköved, amivel bevonzhatod a gazdagságot, a szerencsét, de emellett jó megfigyelőképességet, tiszta, intelligens elmét is kaphatsz tőle, remek stratégává tehet. Önbizalmat, határozottságot is adhat neked.

Mérleg: 2018-ban az aventurin a szerencseköved, ami vitalitással, életerővel tölthet fel, segíthet megtalálni a belső békédet. Az aventurin egyensúlyba hozhatja az elmédet és a szívedet, a lelkedet és a tudatodat, valamint önmagadat a környezeteddel. A zöld színe vonzza a pénzt és a jó egészséget.

Skorpió: 2018-ban az akvamarin a szerencseköved, ami megnyugtatja a háborgó érzelmeket, gondolatokat. Általa nyitottabban, több bizalommal fordulhatsz mások felé. Az akvamarin előhívhatja a türelmes, kiegyensúlyozott, békés oldaladat, aminek hála, elnézőbb és kedvesebb lehetsz másokkal!

Nyilas: 2018-ban a borostyán a szerencseköved, ami jólétet, gazdagságot, sikert hozhat a karrieredbe és üzleti életedbe, de energiával, pozitivitással és jókedvvel is feltölt az idei esztendőben. Abban is támogathat, hogy másoknak segíts a pozitív hozzáállás kialakításában, valamint felerősítheti a tested, a lelked és ellenállhatatlan karizmával ajándékozhat meg.

Bak: 2018-ban a gránát a szerencseköved, ami energiával, tűzzel, szenvedéllyel, bátorsággal, reménnyel tölthet fel, segíthet az akadályok, krízisek könnyebb legyőzésében, felerősítheti az önbizalmad, általa legyőzheted a félelmeidet, gátlásaidat, felszínre hozhatja a rejtett képességeidet, köztük a vezetői tulajdonságokat is.

Vízöntő: 2018-ban az ametiszt a szerencseköved, ami erősítheti a szellemi és spirituális képességeidet. Általa tisztábban és erősebben láthatsz a mindennapokban, megnőhet az önbizalmad és nyugodtabbnak érezheted magad.

Halak: 2018-ban a holdkő a szerencseköved, ami kapcsolatban áll az intuíciókkal, a láthatatlan világgal, a szellemi és a spirituális kapcsolatokkal rendelkező Holddal, tehát benned is ezeket erősítheti fel. Általa bátran kimondhatod és kimutathatod az érzelmeidet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló