Lelki harmónia horoszkóp 2018



Hogyan fogod megélni az idei eseményeket.Az új esztendőben új feladatok, kihívások, akadályok várják az embereket, akiknek a hozzáállása nagyban meghatározza, hogy a 2018-as eseményeket pozitív vagy negatív élményként fogják-e megélni, ezért a horoszkóp most azt árulja el, hogy milyen lesz a csillagjegyek lelki harmóniája ebben az évben.

Kos: 2018-ban arra kell figyelned, hogy a problémákat nem seperheted a szőnyeg alá, mert a megoldatlanul hagyott kérdések a legváratlanabb pillanatban fognak rád szakadni, azonnali megoldást követelve.

Bika: 2018-ban hosszú ideig úgy érezheted, hogy szükséged van valakire ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, ám végül rá fogsz jönni, hogy te magad jelented önmagad legnagyobb támaszát. Amikor az érzéseid a helyükre kerülnek, akkor a lelki harmóniád is biztonságban lesz.

Ikrek: Sok ideje cipeled magaddal azokat a terheket, amelyek akadályoznak a tökéletes lelki harmónia megteremtésében. A feldolgozatlan problémák a környezeted életét is megkeserítheti. 2018-ban szembesítsd magad a fájdalmakkal, amikre egészséges megoldást kell találnod! Ehhez segítséget is kérhetsz.

Rák: 2018-ban törekedj arra, hogy semmit se reagálj túl, és próbálj mindent a helyén kezelni. Idén is lesznek kihívások, de azokat meg tudod oldani, ám azzal csak a saját dolgodat nehezíted meg, ha túl sokat aggódsz miattuk.

Oroszlán: A környezeted aktuális hangulata nagyban befolyásolja a lelki harmóniádat 2018-ban. Muszáj megtalálnod magadban azt a bizonyosságot, ami független másoktól! Amíg ezt a feladatot nem sikerül teljesítened, keress olyan környezetet, ami jó hatást fog gyakorolni a lelki egészségedre!

Szűz: A 2018-as év nagy változásokat hoz az életedbe. Habár ezek olyasmik, amikre már vágysz, amik örömet fognak okozni, mégis a változást meg kell szoknod, ami megzavarhatja a belső békédet. Próbáld tudatosítani magadban, hogy mit és miért érzel.

Mérleg: 2018-ban jól fognak alakulni körülötted a dolgok, ám te mégis találni fogsz okot arra, hogy aggodalmaskodhass. Jól tennéd, ha magad mögött hagynád ezt a szokásodat, és inkább az adott pillanatra koncentrálnál!

Skorpió: 2018-ban figyel oda, hogy jól oszd be a belső energiádat, mert ellenkező esetben gyorsan elfogy, te pedig üresnek és kiégettnek éreznéd magad az esztendő hátralévő részében. Ha sikerül beosztanod a lendületed, akkor kiegyensúlyozott, jó és egyenletes év lesz az idei.

Nyilas: 2018-ban különféle energiákkal lesz dolgod, ezért minden korábbi tapasztalatodra szükséged lesz ahhoz, hogy a megfelelő helyen kezeld ezeket. Idén készen kell állnod arra, hogy szembe tudj nézni az érzéseiddel!

Bak: Az jó, ha tisztában vagy a saját határaiddal, de az probléma, ha ezzel akadályozod az előrejutásodat. 2018-ban a siker pozitív energiákat hoz, ez pedig hosszú távon gyakorolhat jó hatást a lelki világodra.

Vízöntő: A 2018-as esztendőnél keresni sem lehetne jobb alkalmat arra, hogy újra megpróbáld azokat a dolgokat, amelyekben korábban csalódnod kellett. Idén elég erős vagy, hogy mindent kezelni tudj. Most a kudarc és az izgalom gondolata sem riaszt meg úgy, mint régen.

Halak: A 2018-as évet próbálkozásokkal, kísérletezéssel töltöd, ám ne felejtsd el, hogy neked is szükséged van egyfajta állandóságra! Miközben igent mondasz az új dolgokra, pozitív eredménnyel járó változásokra, találj olyasmit, ami mellett kitartasz, mert akkor az érzelmi viharokban is lesz kapaszkodód!

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló