Kik a legőszintébb emberek a horoszkóp szerint



Öt csillagjegy, amelynek szülöttei igazi egyéniségek és mindig őszinték.A horoszkóp szerint minden csillagjegynek megvannak a maguk jó és rossz tulajdonságai, de abban is különböznek egymástól, hogy mennyire őszinték és egyediek. Ennek alapján öt csillagjegy szülötte mondhatja el magáról, hogy ő a legőszintébb és a legegyedibb. Vajon kik ők és mi a titkuk? Tudd meg!

Skorpió: Igazi hazugságvizsgáló az egyedi személyiséggel megáldott Skorpió, aki kilométerekről érzi, ha valaki nem mond igazat. A hazugságot soha nem viseli el, a megérzései pedig kiválóan működnek. Hűséges és megbízható teremtés, aki szerint a hazugság a gyengeség jele, ezért lenézi azokat, akik nem tudnak igazat mondani. Tény, hogy a Skorpió nagyszerűen manipulál, de ezt is csak az igazság kiderítése céljából teszi.

Halak: Az egyik legőszintébb csillagjegy, ám általában akkor mondja ki, hogy mit gondol, ráadásul kíméletlenül, ha úgy érzi, hogy megbántották. Ha ő egyszer úgy ítéli meg, hogy valaki a lelkébe gázolt, akkor többé nem lesz kedves és bájos azzal az illetővel szemben.

A Halak nem titkolja a véleményét, és bűntudatot sem érez az igazság kimondásáért. Esetében könnyen lehet, hogy korábban jól átgondolta, hogy milyen diplomatikus szavakkal fogalmazza meg a véleményét, de ennek vége, ha megbántották az érzéseit.

Oroszlán: Kívülről úgy nézhet ki, mintha szeretne becsapni, átverni másokat, ám az igazság az, hogy az Oroszlán minden gond nélkül a másik szemébe mondja, hogy valójában mit gondol. Az egyik legőszintébb csillagjegyként az Oroszlán nem érti, hogy mások miért hezitálnak, miért nem mondják ki, mutatják meg az igazságot.

Az Oroszlán a hamisság minden formáját mélyen elítéli, mert a csalás és a hazudozás szöges ellentétben áll az őszinte és határozott személyiségével. Az Oroszlán könnyen rájön, ha valaki rá akarja szedni. Ha ez megtörténik, akkor mérgében a földbe döngöli a tettest.

Vízöntő: Jellemzően türelmes, megbocsátó ember a Vízöntő, aki általában képes a dolgokat mind a két oldalról megvizsgálni. Ebből következik, hogy amikor valaki hibázik, vét ellene, akkor a Vízöntő megadja a lehetőséget arra, hogy az illető kijavítsa a baklövését. Ez a gesztus a hazugságra nem vonatkozik, mert az megbocsáthatatlan bűn az erős igazságérzettel rendelkező Vízöntő számára.

Az egyik legegyedibb csillagjegy általában teljesen másképpen látja a világot, mint a többiek. Ő senkit sem tűr meg maga mellett, ha az illető csak egyszer is átverte, becsapta, de azt sem bocsátja meg, ha csak valaki ezzel próbálkozott. A Vízöntő képes a hamisság azonnali kiszűrésére, tehát jobb vele őszintének és egyenesnek lenni.

Rák: Rendkívül szigorú erkölcsi kódex szerint éli a mindennapjait a segítőkész Rák, aki gyűlöli a hamisságot. A hazugságot soha nem bocsátja meg. Ez a csillagjegy azért is az egyik legegyedibb, mert nagyszerűek a megérzései, empatikus, és finom érzéke van ahhoz, hogy kiszűrje a becstelenséget, a tiszteletlenséget.

Emellett a Rák az egyik legőszintébb csillagjegy, mert nem hazudik. Ha ő mond valamit, akkor az biztos, hogy úgy is van. Mindemellett nagylelkű, gondoskodó teremtés, aki folyamatosan azért dolgozik, tesz, hogy azzal segítsen a környezetében élőkön. A kétszínűséget nem viseli el, és ő maga sem csap be soha senkit, nem él vissza mások bizalmával.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló