Melyik állat hozhat szerencsét 2018-ban?



Minden csillagjegy kapott egy szerencsehozó állatot, amiből nem muszáj élőt tartani, mert ékszer, figura, szobrocska formájában is segíthet.Kos: 2018-ban a szerencseállatod a ló. Az erő, a hatalom, a gyorsaság és a nagy teherbírás jelképe akkor segíthet a legtöbbet, ha úgy érzed, hogy egy-egy feladat meghaladja a képességeidet. A ló a legjobbat hozatja ki belőled.

Bika: 2018-ban a delfin a szerencseállatod. A tudás a boldogság és az önfeledt vidámság jelképe összetartozást és a hűséget is szimbolizálja, tehát erősítheti a párkapcsolatodat, javíthatja a kommunikációt, játékosságot és derűt csempészhet a párkapcsolatodba.

Ikrek: 2018-ban a kutya a szerencseállatod, aki a hűséget és a barátságot fogja garantálni az életedben. A munkádban is a segítségedre lehet a kutya, mert elérheti, hogy a vágyaid elérésben bátor, türelmes, kitartó légy, okos döntéseket hozz.

Rák: 2018-ban a nyúl a szerencseállatod. Ha idén beszerzel valamilyen nyuszis kiegészítőt, akkor egész évben élvezheted a szerencsét, de nem csak azt, hiszen a nyúl a szerelem és a termékenység jelképe is, ezért vonzhatja a boldog családi életet és a gyermekáldást is.

Oroszlán: 2018-ban a kígyó a szerencseállatod, ami már az ókorban is a tudás, a gyógyítás és a bölcsesség jelképe volt. Amellett, hogy a kígyó szerencsét hozhat neked, még arra is képes, hogy a megfelelő szavakat adja a szádba ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Szűz: 2018-ban a teknős a szerencseállatod, ami nyugodtabbá, türelmesebbé és kiegyensúlyozottabbá tehet 2018-ban, a mindennapjaid pedig könnyebbé válhatnak.

Mérleg: 2018-ban az elefánt a szerencsehozó állatod, aki nem csak szerencsét hozhat, hanem javíthatja a memóriádat, és bölcsességet adhat a helyes döntésekhez. Fontos, hogy olyan elefántos tárgyat vegyél, aminek az ormánya felfelé áll, mert csak így hoz szerencsét, egészséget és életerőt!

Skorpió: 2018-ban a hal a szerencseállatod. Ha tartasz otthon akváriumot, esetleg aranyhalat, akkor néha súgd oda neki, hogy mire vágysz, hátha teljesíti. Természetesen neked sem kötelező élő állatot tartanod ahhoz, hogy bevonzd a szerencsét, a gazdagságot és a termékenységet, hiszen ehhez bőven elég annyi, ha valamilyen halacskás kiegészítőt, dísztárgyat tartasz magadnál, a lakásodban vagy a munkahelyeden.

Nyilas: A béka hozhat neked szerencsét 2018-ban. A legtöbb ázsiai kultúrában a béka jelképezi a Holdat és az általános szerencsét. Neked is el kellene helyezned egy békás tárgyat a lakásodban, a munkahelyeden vagy az üzletedben, de akár magadnál is hordhatsz egy békafigurát, hogy bőséget, szerencsét és több pénzt hozzon.

Bak: 2018-ban a malac hozhat neked szerencsét. A jólét, a gazdagság, a bőség és a termékenység jelképe bevonzza mindezt. A célnak az is megfelel, ha egy apró malacfigurát tartasz a táskádban, hogy mindig veled legyen.

Vízöntő: 2018-ban a macska a szerencseállatod. A macskákat már Egyiptomban is szent állatként tisztelték, Japánban és más ázsiai régiókba pedig a mai napig hatalmas kultusza van. Emellett biztos, hogy hallottál már néhány fekete macskás babonát, de valószínűleg a japán integető macska, maneki neko se ismeretlen a számodra.

Halak: 2018-ban a madár a szerencseállatod. Az, hogy pontosan melyik, direkt nincs meghatározva, mert idén minden madár szerencsét hozhat neked. A madarak idén segíthetnek, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, ezért érdemes kisétálnod azokra a helyekre, például parkba, állatkertbe, erdőbe, ahol kapcsolatba kerülhetsz velük, de tarthatsz díszmadarakat is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló