Kelta tarot jóslat 2018



Melyik lapot kapta a csillagjegyed?Kos: A Tűz Sárkány kelta tarot lapot kaptad 2018-ra, amely évben az átalakulás, energia, fölény lesznek a kulcsszavaid. 2018-ban egyszerre csak egy feladatra koncentrálj. A Tűz Sárkány segíteni fog a nehézségek legyőzésében.

Bika: A Medve lapot kaptad a kelta tarot pakliból, a kulcsszavaid pedig az erő, hatalom, intuíció, ösztönök. Idén elő kell hívnod a benned rejlő kreativitást, valamint meríts és szerezz előnyt a belső erődből!

Ikrek: A kelta tarot lapok közül a Rókát kaptad, a 2018-as kulcsszavaid pedig a diplomácia, ravaszság, határozottság. Idén jóval tudatosabban kell odafigyelned arra, hogy mikor beszélj és mikor hallgass, mert így közelebb juthatsz a céljaidhoz.

Rák: A kelta tarot lapod 2018-ra a Bika, a kulcsszavaid pedig gazdagság, tekintély, jótékonyság. A Bika a gazdagságot, a jólétet és a bőséget szimbolizálja. Idén ezeket te is megkaphatod, de nem ingyen, ugyanis a sikerért keményen meg kell dolgoznod.

Oroszlán: 2018-ra az Ugrándozó Béka lapot kaptad a kelta tarot pakliból, a kulcsszavaid pedig az érzékenység, szépség, erő. Idén inkább a gyakorlatias dolgokra és érzésekre figyelj! A munkádba csempéssz némi jókedvet és lazaságot, mert akkor sokkal gördülékenyebben fog menni.

Szűz: A Föld Sárkány lapot kaptad a kelta tarot pakliból 2018-ra, amely esztendőben a kulcsszavaid a gazdagság, tehetség és lehetőségek. Az általad keresett gazdagságot, jutalmat a szívedben találod, ugyanis idén önmagadból kell kihoznod a legjobbat.

Mérleg: A Hattyú a 2018-as kelta tarot lapod, a kulcsszavaid pedig lélek, szerelem, szépség. Idén új találkozások és érzelmek várnak várnak rád. Ha van párod, akkor a szerelem elmélyülhet. Az elhatározásaidban legyél rugalmas, a változásokat, legyen az bármilyen, mindig engedd be az életedbe!

Skorpió: 2018-ra a Sólyom lapot kaptad a kelta tarot pakliból, a kulcsszavaid pedig a nemes lélek, emlékezés, megtisztulás. Talán már most a jövőt fürkészed, pedig jobb lenne, ha előbb a múltból okulnál, mert az így szerzett tapasztalataiddal inspirációt és ötleteket gyűjthetsz.

Nyilas: A Vidra lapot kaptad 2018-ra a kelta tarot pakliból, a kulcsszavaid pedig az öröm, játék, segítőkészség. Legyél vidám és élvezd a szabadságodat, hiszen idén a mottód az, hogy a játék ugyanolyan fontos, mint a munka. Ne felejtsd el, hogy a munka és az élvezet nem zárja ki egymást!

Bak: 2018-ra az Ökörszem lapot kaptad a kelta tarot pakliból, a kulcsszavaid pedig a segítőkészség, Isten, szakértelem. Ne felejtsd el, hogy a kedvesség, a nagylelkűség és az alázat minden más erőnél hatalmasabb! Ha 2018-ban utazásra nyílik lehetőséged, akkor ne mondj nemet!

Vízöntő: 2018-ra a Titokzatos Bagoly lapot kaptad a kelta tarot pakliból, a kulcsszavaid pedig az elkülönülés, bölcsesség, változás. Idén szilárd alapokra van szükséged ahhoz, hogy más szemmel figyeld a láthatatlan világot. Próbálj minél több időt a természetben tölteni, különösen hajnalban és alkonyatkor, mert ilyenkor a legkönnyebb felvenni a spirituális kapcsolatot!

Halak: 2018-ra a Mezei Nyúl lapot kaptad a kelta tarot pakliból, a kulcsszavaid pedig az újjászületés, intuíció, egyensúly. 2018-ban ugyanolyan csodálatos átalakuláson eshetsz át a lelkedben, mint az életedben. A kreativitásod olyan méreteket ölt, amilyet ezidáig soha.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló