Ebben a hónapban éred el a mélypontot 2018-ban



A csillagjegyed szerint az év melyik hava lesz a legnehezebb számodra?2018-ben több csillagjegy eléri a céljait, mások lelkileg tesznek szert boldogságra, tehát alapvetően örömteli esztendőben lehet részünk, ám az élet egyik alapszabálya, hogy soha nem lehet minden csak jó, vagy csak rossz.

Az egyensúly miatt szükség van a könnyed, sikeres időszak mellett kifejezetten nehézkes, sikertelen periódusokra, ezért 2018-ban is lesznek olyan hónapok, amikor az ember a padlón fogja magát érezni.

Ha szeretnél előre felkészülni, akkor a csillagjegyedtől megtudhatod, hogy melyik hónapban éred el a mélypontot!

Kos: Júniusban figyelj jobban a mentális és a fizikai egészségedre! Próbálj meg annyit lazítani! A cél érdekében gyújts füstölőt, vegyél forró, illatos fürdőt, kapcsolj ki, meditálj, és ismételgesd minél többet, hogy „lassíts, lassíts”.

Bika: Májusban és nyár elején érheted el a mélypontot, de nem kell nagyon rosszra számítanod. Ha majd decemberben visszatekintesz az évre, akkor látni fogod, hogy a változások nem is olyan rosszak, mint ahogy elképzelted.

Ikrek: Az augusztus lehet a legrosszabb hónapod, mert ebben az időszakban félreértések, viták, veszekedések nehezíthetik meg a mindennapjaidat, tehát legyél majd annyira türelmes, amennyire csak tőled telik!

Rák: 2018-ban a március lesz a legrosszabb hónapod. Az év harmadik hava félreértéseket, kommunikációs problémákat hozhat, ám adjon kitartást az, hogy március után nyugodtabb időszak kezdődik az életedben!

Oroszlán: Augusztusban érheted el a mélypontot, úgyhogy ebben a hónapban legyél a lehető legfigyelmesebb, legkörültekintőbb! Ha születésnapi bulit szervezel, akkor jól gondold meg, hogy kiket hívsz meg!

Szűz: Január lesz a legnehezebb hónapod, tehát nem csoda, ha már most rosszul érzed magad a bőrödben, nincsenek terveid, céljaid, csak keresed önmagad, a munkádban és a magánéletedben folyamatosak az összetűzések.

Mérleg: Ebben a pillanatban is érzed a 2018-as év legrosszabb időszakát, úgyhogy nem csoda, ha egész januárban érzed a nyomást, a feszültséget, a szorongást és jól sem alszol. Szerencsére nem sokára vége ennek a hónapnak, ami után boldog és szerencsés időszak veszi kezdetét.

Skorpió: Áprilisban különösen a padlón érezheted magad, ugyanis a megszokottnál sokkal érzékenyebb leszel. A tavasz második havában a régi vagy az új párkapcsolatod fogja a leginkább megviselni a lelkedet.

Nyilas: Novemberben érezheted magad a leginkább a padlón, ráadásul talán te magad sem fogod érteni, hogy mi történt veled, mi zajlik körülötted, és az is lehet, hogy hibát hibára fogsz halmozni. Habár kemény időszakod lesz, mégis decemberben látni fogod, hogy boldog éved volt.

Bak: Április lesz számodra a legrosszabb hónap. Ebben az időszakban nagyon figyelj oda az egészségedre! Ha valamilyen fájdalmat érzel, akkor arra ne legyints, hanem mindenképpen vizsgáltasd ki magad! A változások téged sem kerülnek el, úgyhogy csakis rajtad múlik, hogy hogyan fogod azokat megélni.

Vízöntő: Felejtsd a nyaralásod tervezgetését, mert 2018-ban a július lesz számodra a legrosszabb hónap. Ebben az időszakban az egészséged és a párkapcsolatod okozhatja a legkellemetlenebb élményeket.


Halak: Májusban fogod elérni a mélypontot 2018-ban. Ebben a hónapban hajlamos lehetsz arra, hogy túlgondold a dolgaidat, a határokat nem igazán sikerül megtalálnod, pedig fontos lenne, hogy szilárd talajon állj.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló