Melyik városban találhatnád meg az igazi boldogságot?A horoszkóp szerint minden csillagjegy számára létezik egy hely a világon, ahol a leginkább boldog lehetne az élete.Általában nyaraláskor jön rá az ember, hogy nem a szülőföldjén, hanem valahol máshol érzi magát igazán boldognak. A bátrabbak ilyenkor elhatározhatják, hogy adott helyre költöznek, mások pedig akár évente visszatérnek abba az országba, városba, ahol a legjobban érzik magukat a bőrükben.

A horoszkóp szerint minden csillagjegy számára létezik egy hely a bolygón, ahol igazán boldog életet élhetne.

Kos: A boldogságodhoz nélkülözhetetlenek az izgalmas kalandok, valamint az, hogy kitörhess a megszokottságból. Ausztrália rengeteg kihívással és lehetőséggel tehetne boldoggá.

Bika: Prágában, Csehország fővárosában lehetne a legboldogabb az életed, mert ott egész alacsonyak a megélhetési költségek, a tömegközlekedés gyors, mindig találhat új látnivalót az ember és a karrierépítéshez is ideális város.

Ikrek: Az egyik pillanatban még rohansz, cseverészel, szórakoztatsz, de a következőben komoly, átgondolt, introvertált leszel. Ami biztos, hogy a te boldogságodhoz elengedhetetlen a változatosság. Számodra Las Vegas lehet a legideálisabb város, mert ott lehetőséged lenne a szórakozásra, a szabadtéri kalandokra, élvezhetnéd a csodás panorámát.

k: Szeretsz a víz közelében tartózkodni, de a boldogságodhoz az is kell, hogy a barátaid és a családod a közeledben legyenek, emiatt egy tengerparti nagyvárosban, például Barcelonában lehetnél igazán boldog.

Oroszlán: Belőled napfényként sugárzik az energia, ami annak köszönhető, hogy tele vagy magabiztossággal és erővel. Ennek alapján a Maldív-szigeteken lehetne a legboldogabb életed.

Szűz: Intelligens, praktikus, tudásra és jó könyv olvasására vágyó természeted miatt Olaszország, azon belül is a csodás építményekről, történelemről, kalandokról híres Velence lehetne a világnak az a helye, ahol a legboldogabbnak érezhetnéd magadat.

Mérleg: Állandóan szükséged van a társaságra, imádsz a középpontban lenni, hogy beavathass másokat a varázslatos gondolataidba, emiatt San Francisco, a világ legszociálisabb városában találhatnád meg a boldog életet.

Skorpió: Veled senki sem szórakozhat, mert erős, bátor, szenvedélyes ember vagy, akinek létszüksége a mozgás, a pörgés, tehát New York, a soha nem alvó városban lehetne a legboldogabb az életed.

Nyilas: Nem akarsz egy helyen tanyát verni, emiatt egy nagyon izgalmas városban kellene felállítanod a bázisodat. Az igazi boldogságodat Amszterdamban találhatod meg, mert a holland város szexi, izgalmas és okos, mint te.

Bak: Praktikus, etikus, természet kedvelő személyiséged miatt Kanada, főleg Alberta tartomány, aminek kétharmadát erdő borítja, lehet az a hely, ahol a leginkább boldognak érezhetnéd magad.

Vízöntő: Hatalmas szíved miatt Ghána lehetne az a hely, ahol megtalálhatnád a tökéletes boldogságot. Sokan úgy tekintenek Ghánára, mint Afrika legbarátságosabb, legkönnyebben megközelíthető vidékére. Mivel az országban nagy a szegénység, ezért ott szabadjára engedhetnéd az önkéntesség iránti vágyadat. Hatalmas energiákkal próbálnál segíteni, miközben nem bírnál betelni Ghána csodáival.

Halak: Érzelmi és intuitív beállítottságú ember vagy, akinek a lelkét a zene mozgatja meg. A fantáziád elképesztően élénk, ám nem szabad csak befelé élned. Brazíliában biztos, hogy nem tudnál ellenállni az élő emberek pozitív mentalitásának, őszinteségének.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló