A csillagjegyed szerint ennyiszer lehetsz igazán szerelmesA személyiségjegyek és tulajdonságok alapján határozza meg a horoszkóp, hogy egyszer, többször vagy végtelenszer élheted-e át a valódi szerelem érzését.Életünk során sok párkapcsolatunk lehet, de az igazi szerelem csak néha találhat meg. A horoszkóp most azt próbálja meg kitalálni, hogy a személyiségjegyeid és az alaptulajdonságaid szerint, összesen hányszor lehetsz igazán szerelmes az életben.

Kos: Legfeljebb háromszor lehetsz igazán szerelmes az életben, mert az esetek többségében kételkedés fog el, ha szerelemről van szó. A korábbi kapcsolataiddal nem foglalkozol, mert tudod, hogy az élet mindig hoz egy új szerelmet.

Bika: Nagyon mélyen, szívből szeretsz, ezért igazán szerelmes csak egyszer lehetsz az életben. Nincs is szükséged második esélyre, mert ezzel az egy kedveseddel az életed végéig boldognak fogod érezni magad.

Ikrek: Háromszor lehetsz igazán szerelmes az életben. Az elsőnél úgy érzed, hogy megtaláltad az igazit, de a harmadiknál megint azt gondolod, hogy jobbat keresve se találhatnál. A kapcsolatot eleinte életre szólónak képzeled el, de aztán minden másként alakul.

Rák: Csak kétszer lehetsz igazán szerelmes. Abban az esetben, ha az első igaz szerelmedben nagyot csalódtál, akkor nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy újra meg tudj bízni, és ismét szívből tudj szeretni.

Oroszlán: Elsősorban az állandóságot és a kiszámíthatóságot szereted, emiatt minden új szerelmedben hűség és kitartás jellemez. Nem félsz kimutatni az érzéseidet, még akkor se, ha fenn áll annak a veszélyes, hogy komolyan megsérülsz. Az, hogy hányszor lehetsz igazán szerelmes az életben, attól függ, hogy mennyit tartasz számon.

Szűz: Az átlagnál is óvatosabb és gyanakvóbb vagy, emiatt maximum csak kétszer lehetsz igazán szerelmes az életedben. A csillagjegyedre jellemző, hogy nagyon nehezen engeded el a párod, és makacsul ragaszkodsz a régi érzésekhez.

Mérleg: A csillagjegyed alapján végtelenszer lehetsz igazán szerelmes az életben, hiszen minden új párodban az igazit látod, amikor pedig a szakítás miatt keseregsz, akkor máris az új lehetőségeket mérlegeled, és szinte azonnal újra szerelembe esel.

Skorpió: Csak egyszer leszel igazán szerelmes az életben. Természetesen ettől még lehetnek párkapcsolataid, mert nem utasítod vissza a kaland lehetőségét, ám az érzéseidre nagyon vigyázol. Elég egy igazi csalódás, hogy a lelked és a szíved olyan mélyen sérüljön, hogy hosszú időnek kelljen eltelnie ahhoz, hogy újra szerelembe eshess.

Nyilas: Nehezen kötelezed el magad, hiszen a csillagjegyed alapján, neked a flörtök és kalandok tökéletesen megfelelnek. Összesen négyszer lehetsz igazán szerelemes az életedben, ám az komoly alkut követel tőled, hogy végül lehorgonyozz egyvalaki mellett.

Bak: Rendkívül megfontolt személy vagy a csillagjegyedre jellemző tulajdonságok alapján, az érzéseidet pedig igazán nehezen mutatod ki. Ez alapján összesen kétszer lehetsz igazán szerelmes az életben. Számodra fontos a nyugalom, a stabilitás, ezért hosszú ideig kitartasz a kedvesed mellett.

Vízöntő: A csillagjegyedre jellemző tulajdonságok miatt háromszor lehetsz szerelmes az életben, ám ebbe bele kell számolni azokat a szeretőket, akikkel megcsaltad a párodat. A tökéletes partnert keresed, aki a társad és a legjobb barátod lesz.

Halak: A valódi szerelmet keresed az életedben. Abban az esetben, ha sikerül rátalálnod a tökéletes társra, akkor őt soha el nem ereszted. Ahogy a többieknek, úgy neked is lehet több kapcsolatod, ám az igazi, mély szerelem csak egyszer talál meg az életben.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló