AZ, a Rémálmok Bohóca elárulja, hogy melyik rémálmod válhat valóra



Ha nem rettegsz a bohócoktól, akkor nem fog gondot okozni, hogy megnézd a lenti képet, amelyről ki kell választanod egy lapot, ami alapján AZ megjósolhatja, hogy melyik rémálmod válhat valóra 2018-ban.1. Felnőtt életeddel kapcsolatos félelmeddel kell találkoznod: AZ szerint előfordulhat, hogy bekövetkezik valami, amitől félsz. Talán azért, mert tanulod kell a dologból, de arról is lehet szó, hogy az életben minden okkal történik.

Ha kirúgnak a munkahelyedről, akkor annak oka az, hogy újat kell keresned, mert egy sokkal jobb hely vár rád, ahol jobb lesz az esélyed a céljaid megvalósítására. Amennyiben 2018-ban nem találsz párt, akkor arról van szó, hogy van valami, amit szingliként meg kell tanulnod, esetleg a magánytól való félelmeddel kell leszámolnod.

Legyen bármi a felnőttkori félelmed, ami idén bekövetkezik, gondolj arra, hogy ez egy új ajtót nyit meg előtted!

2. Szembe kell nézned a gyerekkori félelmeddel: Természetesen, ha a szekrényedbe képzeltél egy szörnyet, akkor az nem fog valóra válni, de az élet valamilyen átvitt értelemben „rekonstruálhatja” a félelmedet.

AZ szerint lehet, hogy egy élethű álomban találod szembe magad a gyerekkori félelmeddel, vagy fényes nappal találkozol egy szörnnyel, aki beöltözős bulira igyekszik. Történjen bárhogy, az biztos, hogy azért kell szembenézned a félelmeddel, hogy azt megtanuld legyőzni.

3. Elhagysz valami számodra fontosat: AZ úgy látja, hogy nagyon rettegsz attól, hogy elhagysz valamit, amit nagyon nem kellene. Ha ez a rémálmod megvalósul 2018-ban, akkor ne ess kétségbe, mert valaki meg fogja találni, és visszaadja neked, de az is lehet, hogy te találod meg az elhagyott holmit. A végeredmény ugyanaz lesz, neked pedig meg kell tanulnod, hogy minél jobban félsz valamitől, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy bekövetkezik.

4. Elszúrsz valamit, amit nagyon nem szeretnél: A Rémálmok Bohóca szerint mindig is attól rettegtél, hogy kudarcot fogsz vallani, tehát lehetséges, hogy éppen ezért fog bekövetkezni. Mivel ez még nem történt meg, ezért időben kaptad meg a jóslatot ahhoz, hogy elengedd a félelmeidet, mert akkor nem fog megvalósulni a prófécia.

Amennyiben mégis beteljesül a jóslat, akkor tudd, hogy annak jó oka lesz. Lehetséges, hogy azért fogsz elbaltázni valamit, mert az nem a te utad, és vár rád egy jobb lehetőség. Ne azt nézd, hogy mit vesztettél, hanem azt, amit az új kezdettel nyerhetsz!

5. Megelevenedik a fóbiád: Legyen bármi, AZ szerint ideje, hogy szembenézz a fóbiáddal, amit le kell küzdened idén, hogy a jövőben ne béníthasson meg, és ne akadályozhasson a boldog és teljes életben. Ha úgy adódik, hogy bent ragadsz egy liftben, esetleg a lakásodban találsz egy pókot, akkor ne pánikolj, hanem gondolkodj!

A liftben nyomd meg a segélykérőgombot, a pókra pedig dobj egy papírpoharat, és várd meg, amíg valaki segít. Amíg vársz, mantrázd, hogy nincs és nem is lesz mitől félned!

6. Cikis helyzetbe keveredsz: 2018-ban leégetheted magad, például, a randevúdon, egy üzleti tárgyaláson, vagy a forgalmas utca közepén. Amennyiben a jóslat beteljesül, akkor nevess, mert valójában ezekben a hétköznapi balesetekben nincs semmi ciki, hisz bárkivel előfordulhatnak. Ne vedd túlságosan komolyan a kínos szituációkat!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló