Öt dolog, amit februárban meg kell tenned



A saját fejlődésed érdekében fogadd meg a tanácsokat!Gyakorold az együttérzés: Februárban meg kell tanulnod, hogy nem csak azért kell gyakorolnod az együttérzést, hogy másoknak megbocsáss, hanem azért is, hogy önmagaddal szemben is elnézőbb legyél a mindennapokban!

Az együttérzés közelebb hozza a lelkeket, ezért ne ítélkezz, ne vádaskodj, ne találj ki okokat, hanem próbáld megérteni a másikat, hogy mi mozgathatja! Beszélgess, kommunikálj az emberekkel, akiktől bátran kérdezz, és mondd ki, hogy meg akarod érteni őket, mert legbelül mindenki megértésre vágyik!

Felkészülés a tavaszra: A tél utolsó havában meg kell értened a tavasz igazi jelentőségét, illetve fel kell készülnöd a következő évszak új energiájára, amit a hasznodra kell majd fordítanod. A cél érdekében végezz el minden téli feladatot a február végéig, hogy tiszta lappal indíthass az új évszakban.

Küzdelmek várnak rád: A február a tél utolsó sötét időszaka, amikor még egyszer alá kell merülnünk a lelkünk mélységébe, hogy szembenézzünk az ott lakozó sötétséggel. A tavasz előtti utolsó hetekben történhetnek olyan események, amelyek felkavarhatják a lelki világodat, visszatérhet a sötét oldalad, a félelmeid, a hibáid, a lelki terheid, minden olyasmi, ami nyomaszt.

Amikor mindez megtörténik, akkor ne add meg magad, hanem maradj pozitív, mert akkor kellő nyugalom költözik a szívedbe. Ha a lelkedben rendet teszel, akkor le fogod győzni a sötétséget.

Fókuszálj a pozitív oldal megtalálására: Ha szeretnél könyörületes lenni, akkor meg kell látnod egy személy vagy helyzet pozitívumát. Abban az esetben, ha valaki elkövet ellened valamit, akkor próbáld megérteni, hogy miért tette, amit tett, mi mozgatta, esetleg nézd az egyén pozitív oldalát, idézd fel a jó cselekedeteit, mert akkor könnyebben elérheted a könyörületesség és a megbocsátás állapotát!

Légy irgalmas magaddal és másokkal: Februárban felszínre kerülhetnek azok a dolgok, amelyek miatt önmagadat okolod, vagy másokat hibáztatsz, ezért most, ahogy az év minden napján, gyakorolnod kell a könyörületességet.

A tél utolsó havában legyél elnézőbb, türelmesebb, megértőbb magaddal és másokkal szemben, hiszen mind emberek vagyunk, akik hibázhatnak és hibáznak is. Ne felejtsd el, hogy a megbocsátás istenivé tesz, ezért bocsáss meg és lépj tovább, függetlenül attól, hogy mi a bűnöd, más mit követett el ellened!

Fogadd el, hogy csak akkor kezdhetsz új dolgokba tavasszal, ha februárba megszabadulsz a lelked minden terhétől!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló