Melyik telihold tetszik a legjobban? közeli jövőről mesélhet a választásod.A hold mindig különleges helyet foglalt el az emberiség történelmében, hiszen kiszámítható, megbízható és hűséges társ, aki soha nem hagy el, nem késik és megállíthatatlanul halad a maga útján, miközben sejtelmes fénnyel kápráztat el.

Telihold halmozottan látványos, misztikus jelenség, ami az ezoterikusok szerint, különleges energiát sugároz az emberekre. Ezt már őseink is így gondolták, hiszen minden kultúrában fontos szerepet tölt be a telihold, amivel kapcsolatban különféle mágikus szertartásokat mutattak be, illetve a segítségével jövendöltek.

Neked most nem kell megvárnod a következő teliholdat ahhoz, hogy bepillantást nyerhess a közeli jövődbe, mert ehhez elég csak annyit tenned, hogy a fenti képről kiválasztod a legszimpatikusabb teliholdat, majd elolvasod annak az üzenetét.

Az 1. telihold üzenete: Legyél óvatos, ne vállalj kockázatot a szerelmi életedben és a pénzügyeidben! Ha szeretnéd biztonságban tudni a vagyonodat, akkor azt ne bízd rá másra, ne hallgass senki tanácsára, hanem csak az ösztönödnek higgy, a pénzedet pedig kezeld egyedül.

Párkapcsolat esetén veszély leselkedik rád. A szakítás elkerülése érdekében figyelj jobban a társadra, töltsetek együtt minél több időt, tárd ki a szíved, hogy újra fellobbanhasson köztetek a szenvedély!

Amennyiben nincs párod, akkor közel jár egy izgalmas, mindent elsöprő találkozás. Ez az időszak a legjobb ahhoz, hogy megtedd a megfelelő lépéseket a pártalálásban. Nagyon bölcs és megfontolt személy vagy, most pedig ki kell használnod ezeket a képességeidet!

A megérzéseidet ne hagyd figyelmen kívül, mert a szokottnál is erősebben fogják megsúgni, ha valaki be akar csapni, el akar árulni!

A 2. telihold üzenete: A második telihold alapján nagyon erősek a megérzéseid. A lehetőségeket mindig alaposan átgondolod és megfontolod, majd csak ezt követően hozol végső döntést, pedig az intuícióddal könnyedén megoldhatnád a problémákat.

A közeli jövőben tett utolsó erőfeszítéseid a pénzügyeid terén elegek lesznek ahhoz, hogy elrendezd az életed legfontosabb ügyeit. A múltban hozhattál egy döntést, ami után veszteségekkel kellett szembenézned, ám ezekből levontad a tanulságot.

Ez a tapasztalat lesz az, ami el fog kísérni az utadon, aminek végén a lelked megkönnyebbülhet, felszabadulhat. Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy új kihívásokba fektesd az energiádat, ami eredményeként bőség, öröm, boldogság köszönthet be az életedbe.

A telihold szerint megkapod végre azt az áldást, amire már nagyon régóta vágytál, ám fontos, hogy a jó dolgokat oszd meg a szeretteiddel is!

A 3. telihold üzenete: Hamarosan kézzel fogható lesz az anyagi gyarapodásod. A harmadik telihold szerint lehetséges, hogy előléptetnek a munkahelyeden, új erőre kap a vállalkozásod, kapsz egy új feladatot, kötelezettségeket, ami nagyot fog dobni a pénzügyi helyzeteden.

A párkapcsolatodban nem kell nagy problémákra számítanod, mert boldogság vár rád. Végre elengedheted a félelmeidet, aggodalmad, nem kell szerepet játszanod, hanem megtalálhatod önmagad a szerelmi viszonyban. Annak mutathatod magad, aki vagy, ráadásul eddig rejtett tulajdonságokat fedezhetsz fel önmagadban.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló