Ki lehet az igaz szerelmed?



Melyik csillagjegy illik hozzád a leginkább?Kos: A Skorpióval kölcsönös, őszinte, szenvedélyes szerelmet élhetsz át. A Nyilas ugyanolyan tüzes, mint te, emiatt nem csoda, hogy mágnesként vonzódtok egymáshoz. Az igaz szerelmet egy Vízöntőben találhatod meg.

Bika: Egy másik Bikával tudnátok, éreznétek, mit gondol, szeretne a másik. A kapcsolatotokra a nyugodtság és a kiegyensúlyozottság lenne jellemző. A Szűzzel erősen értékelnétek és értenétek egymást. Ha egy Bakkal alkotsz egy párt, akkor szerelem, csodálat, tisztelet és megértés jellemezné a kapcsolatotokat.

Ikrek: Az igaz szerelmet a Vízöntővel élhetnéd meg, mert a vele való találkozás bámulatos és rendkívül különleges lenne a számodra. A Halakkal is összeillő párt alkothattok, bár itt szükség lenne a kompromisszumokra.

Rák: A Halakkal meseszép lelki kapcsolatotok lehetne. Annyira összeillenétek, hogy egy életre ragaszkodnátok egymáshoz. A Skorpió is olyan csillagjegy, akivel átélhetnéd az igaz szerelmet. Jóban és rosszban is, a végsőkig kitartanátok egymás mellett.

Oroszlán: A Mérleg pároddal figyelmes lennél, büszke lennél rá, és olyan egységet alkotnátok, ami elszakíthatatlan, megbonthatatlan. A Mérleggel szavak nélkül is megértenétek, hogy mire van szüksége a másiknak. A Nyilassal szenvedélyes, izgalmas, inspiráló, igaz szerelmet élhetnél át.

Szűz: Egy Bakkal kölcsönösen megértenétek és értékelnétek egymást. A Vízöntővel is megélhetnéd az igaz szerelmet, ugyanis szokatlan, mégis ütős párost alkotnátok. Ha egyszer egymásba szeretnétek, akkor biztos, hogy örökre együtt maradnátok.

Mérleg: Az igaz szerelmet egy másik Mérleggel élhetnéd át, hiszen tökéletesen tudnátok, hogy egy párkapcsolatban mire van a leginkább szükség. Egy Ikrekkel is megtalálhatnád az összhangot, mert hozzád hasonlóan könnyed, társaságkedvelő. Az Ikrekkel erős szellemi kapcsolatod lehetne.

Skorpió: A Halakkal tökéletesen működne köztetek a kémia. Kettőtök között a szenvedély, a romantika és az érzelmek is passzolnának. A Bikával is romantikus, érzelmes, érzéki és hűséges szerelmet élhetnél meg.

Nyilas: Igaz és tartós szerelmet élhetnél meg egy Kossal, aki ugyanolyan tüzes, szenvedélyes, mint te. Ugyanakkor a Vízöntő is tökéletes párod lehetne. Ez a szerelem izgalmasnak és inspirálónak ígérkezne.

Bak: Egy Halakkal pontosan azt adhatnátok egymásnak, amire a másik vágyik. Te biztonságot, stabilitást, kiszámítható érzéseket adnál hozzá a kapcsolathoz, míg ő a figyelmet, a gondoskodást, a mélységet és a családot hozná. Egy Bika is megadhatná neked az igaz szerelmet, mert ugyanolyan szilárd és megbízható személy, amilyen te vagy.

Vízöntő: Igaz szerelmet élhetnél át a szenvedélyes, izgalmas, változatos, szabad Kossal. Az Ikrek is hozzád illő társ, mert vonzó és benne szellemi partnerre találnál. Az Ikrekkel képesek lennétek kitalálni egymás gondolatait, nagy dolgokat érhetnétek el együtt.

Halak: Az igaz szerelmet egy Rákkal élhetnéd át. Ennek a csillagjegynek a szépsége, kisugárzása és vonzereje örökre magához láncolna. A Bika is hozzád illő csillagjegy. Az ő érzékisége, romantikus lelke és hűsége teljesen lenyűgöz.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló