Milyen változásokon kell átesned 2018-ban?



Hogyan hat rád az erőteljes érzelmeket kiváltó és karmikus leckéket előidéző Chrion bolygó?Az asztrológia szerint a Chrion bolygó egyfelől rávilágít azokra a karmikus sebekre, amelyekkel ebben az életedben együtt kell élned a csillagjegyed szerint, másfelől segít megértened a sorsodat, ami által javíthatsz az életminőségeden.

Kos: A Chrion bolygó szerint rá kell jönnöd, hogy azzal semmit sem javíthatsz az életeden, ha erőszakkal próbálsz mindent elérni. 2018-ban le kell csillapítanod az akaratodat, hagynod kell, hogy az események a maguk útján haladjanak!

Bika: A Chrion bolygó miatt eddig ismeretlen, új, lappangó betegségek kerülhetnek felszínre. Annak is megvan az esélye, hogy szexuális téren tapasztalsz problémákat, de az is lehetséges, hogy az életed más területein kell szembenézned azzal a ténnyel, hogy elhanyagoltad azt.

Ikrek: A Chrion bolygó hatására minden konfliktusod egy kapcsolati problémára és egy saját hibádra fog utalni. Ha ezt felismered és levonod a veszekedés tanulságát, akkor a Chrion eléri a célját, mert elindulsz a gyógyulás, boldogulás útján.

Rák: A Chrion bolygó miatt minden, amit korábban szőnyeg alá sepertél, most elfojtott érzésekkel és haraggal fog a nyakadba zúdulni. Mindez azért következik be, mert ideje rendezned a problémás kapcsolatokat.

Oroszlán: A Chrion bolygó miatt rá fogsz jönni, hogy a problémáidat általában a saját egod okozza, emiatt siklanak félre a kapcsolataid, és emiatt nem találod a helyedet. Erre nagy küzdelmek árán fogsz ráeszmélni, ám még így is elkövetheted ugyanazt a hibát, mert még mindig irányítani akarsz mindent és mindenkit.

Szűz: A Chrion bolygó miatt olyan testi panaszokkal kell szembenézned, amikkel korábban nem foglalkoztál. Emellett új tünetek is jelezhetik, hogy rossz az irány, amiben haladsz. A Chrion nagy hatással lesz a kapcsolataidra, és ráébreszt, hogy sokkal nyitottabbnak és emberközelibbnek kellene lenned.

Mérleg: A párkapcsolati problémáidat hozhatja előtérbe a Chrion. A bolygó hatására felszínre bukkanhatnak azok a problémák, amelyeket igyekeztél elrejteni, vagy tudomást sem venni róluk, de a saját és a párod hibáival is számolnod kell, ez pedig szakításhoz vezethet.

Skorpió: A Chrion bolygó miatt számíthatsz arra, hogy szembe kell nézned a birtoklási vágyaddal, féltékenységeddel! A félelmeiddel is meg kell majd küzdened, tehát azzal, hogy megcsalnak átvernek, vagy elhagynak.

Nyilas: A Chrion bolygó miatt történhet valami, ami meghozza a hitedet, ha eddig hitetlen voltál. Amennyiben már megvan a hitvallásod, akkor abban megerősödhet a meggyőződésed. Emellett be kell majd látnod, hogy egyes régi filozófiák, nézetek már nem működnek.

Bak: Nehezen köteleződsz el, mert félsz, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, rád kényszerítenek valamit, amit nem akarsz, és elveszted a szabadságodat. A Chrion hatására idén kénytelen leszel szembesülni ezekkel az akadályokkal.

Vízöntő: Ha szkeptikus vagy, akkor a Chrion feszegetni fogja a határaidat, hogy minimum másokban tanulj meg bízni. Ha a másik oldalt képviseled, akkor a bolygó el fogja érni, hogy csalódj a hitedben azért, mert elhanyagoltad a saját képességeidet.

Halak: Mindig kész vagy feláldozni magadat másokért, de a Chrion hatására, ez visszafelé fog elsülni 2018-ban. Szintén a Chrion szeretné elérni, hogy nézz szembe azzal a félelmeddel, amely szerint senki sem ért meg, vagy szeret.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló