Ki a tükörlelked?



A horoszkóp szerint minden csillagjegy esetében létezik egy másik, aki rámutat a hibákra és az erősségekre.Kos: A Kosnak jót tenne, ha lenyugodna, elgondolkodna a tettein, előre megtervezné a lépéseit, és csak ezt követően hozná meg a döntéseit. Mivel ezt egy Mérleg taníthatja meg a leginkább a Kosnak, ezért ő a tükörlelke.

Bika: A Bika tükörlelke a Skorpió, mert ez a csillagjegy megtaníthatja élni, valamint rávezetheti, hogy az élet nem az örökös spórolásról, gyűjtögetésről és családról szól, hanem a barátokról is, akikkel jókat lehet szórakozni.

Ikrek: Az Ikrekre jellemző, hogy mindig óvatoskodik, mindent hatszázszor átgondol, gyakran felszínes, nem tud csak egy helyre odafigyelni, mindig és mindenhol ott akar lenni, ezért az ő tükörlelke a Nyilas, aki rövid távon, de célirányosan gondolkodik és szenvedéllyel halad a céljai megvalósítása felé.

Rák: A Rák gyakran ráfizet a jószívűségére, éppen ezért van szüksége a tükörlelkére, aki a Bak. A Bak képes megmutatni a Ráknak, hogy hogyan tartsa kordában az érzelmeit annak érdekében, hogy ne vigye túlzásba a dolgokat, ne az önfeláldozásról szóljon az élete, hanem jöjjön rá, hogy a saját boldogsága ugyanolyan fontos, mint másoké.

Oroszlán: Az Oroszlán tükörlelke a Vízöntő, aki arra taníthatja meg, hogy nem kell állandóan a középpontban lennie, nem kell, hogy mindig ő legyen a követendő példa, mert nagyon sok hozzá hasonló jelenség él még a világon.

Szűz: A túlságosan földhözragadt, mások és önmaga elé hatalmas elvárásokat támasztó Szűz élete az önfegyelemről és a spórolásról szól, ezért az ő tükörlelke a Halak, aki megmutatja az élet napos oldalát, de azt is, hogy érdemes néha elrugaszkodni a valóság talajáról, hogy szabadon szárnyalhasson az ember.

Mérleg: A Mérleg mindig azon munkálkodik, hogy fenntartsa az egyensúlyt, a lelki harmóniát és a békét, ám a tükörlelke, a Kos, megtaníthatja neki, hogy milyen előnyökkel jár az, ha kicsit elveszti a fejét, mert a szenvedély, gyors döntések, bátorság és az akaratosság is lehet célravezető.

Skorpió: A Skorpió tükörlelke a Bika, aki megtaníthatja neki, hogy nem kell mindig görcsösen haladnia a céljai felé, mert néha érdemes átadnia magát a puszta létezésnek. A Bika rávezetheti a Skorpiót arra, hogy olykor álljon meg, nézzen magába, és tanulja meg elfogadni mások szeretetét.

Nyilas: A Nyilas tükörlelke az Ikrek, aki megtaníthatja neki, hogy igenis fontos, hogy legyenek hosszú távú tervei, tudjon felelősséget vállalni és komolyan viselkedni, ha a helyzet ezt kívánja. Az Ikrek rávezetheti a Nyilast, hogy az élet nem lehet mindig móka és kacagás, de arra is ösztönözheti, hogy soha nem hagyja abba a fejlődést és a tudása bővítését.

Bak: A Bak tükörlelke a Rák, aki megtaníthatja ennek a csillagjegynek, hogy nem kell állandóan attól félnie, hogy elárulják. A Rák rávezetheti, hogy hogyan tárja ki a szívét, miképpen mondja ki az érzéseit, és fogadja a bizalmába az embereket.

Vízöntő: A Vízöntő tükörlelke az Oroszlán, aki azt taníthatja meg ennek a csillagjegynek, hogy ne csak a párkapcsolatban legyen szenvedélyes, tüzes, hanem a mindennapokban is, amikor küzd valamiért. Az Oroszlán néha visszahúzná a realitás talajára a Vízöntőt, hogy a valóságban, gyakorlatiasabban éljen.

Halak: A Halak tükörlelke a Szűz, aki nagyszerű gyakorlati leckéket adhat ennek a csillagjegynek, aki hajlamos elvarázsolt világban élni. A Szűz arra is megtaníthatja a Halak szülöttét, hogy hogyan spóroljon, miképpen tartsa kordában magát, hogyan hozzon józan ésszel döntéseket.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló