Veszélyes dolgokra vették rá az embereket a képzeletbeli barátok



Kegyetlen vége lehet annak, ha valaki hallgat a láthatatlan sugallatokra.Eric: 2013 januárjában a 19 éves Logan Fischer hátra kötözte a barátnője kezeit, majd egy párnával próbálta megfojtani, de a lánynak sikerült elérnie, hogy a fiú elengedje. A lány azonnal felhívta a nagybátyját, aki értesítette a rendőrséget.

A letartóztatott Fischer azt vallotta, hogy a barátnője házában ismét hallani kezdte a gyerekkori képzeletbeli barátját, Ericet, aki azt akarta, hogy bántsa a lányt. A rendőrség egy szavát se hitte el.

Casey Anthony: 2011-ben a bíróság annak ellenére nem találta bűnösnek Casey Anthonyt a 2 éves kislánya, Caylee meggyilkolásában, hogy rengeteg bizonyíték ellene szólt. Kiderült, hogy Casey fantáziájában rengeteg képzeletbeli barát él, akiknek külön világot és kitalált eseményeket teremtett.

Kacagó Jack: 2015-ben egy 12 éves kislány az indianai otthonában tüzet gyújtott, és leszúrta a mostohaanyját. Később a hatóságoknak azt mondta, hogy azért késelte meg a mostohaanyját, mert Jack ezt mondta neki. A kislányt egy orvosi központba vitték, ahol kiderült, hogy poszttraumás stressz szindrómában és disszociatív identitás zavarban szenved.

Bleeder: Az édesanyjától örökölte a bipoláris zavart Rylan, akinek örökbefogadó szülei, Kim és Ryan Dr. Phil-től kért segítséget, mert féltek, hogy a kisfiúból gyilkos válik, ugyanis egy videón azzal fenyegette az anyját és egy másik nőt, aki próbálta megnyugtatni, hogy megöli. Dr. Phil a szokott tanácsokat adta a szülőknek, ám a kisfiú állapota semmit sem változott.

January Schofield képzeletbeli barátja: January nagyon okos kislány, aki 2 éves kora előtt megtanult tökéletesen beszélni, 4 évesen pedig 11 évesnek felelt meg a szellemi életkora. January azonban nagyon szerette a képzeletbeli barátait, akik között kislányok és állatok, például kutyák, vagy patkányok voltak.

A kislánynak annyira sok ilyen „barátja” volt 4 éves koráig, hogy a szülei már nem tudták számon tartani. Az igazi bajt az okozta, hogy néhány ilyen kitalált alak arra biztatta a gyereket, hogy bántsa a család kutyáját és a testvérét. Amikor January meg akarta verni az újszülött testvérét, akkor az apja fogta le, mire a kislány őt is bántani próbálta.

Az iskolában January hol az ablaknak, hol az ajtóknak vetette magát a néhány másodpercig, percekig tartó dühkitörései során, majd hirtelen angyali kislánnyá változott. A kislány 6 éves korában meg akarta ölni magát, ezért kiugrott a hálószobai ablakon. Az orvosok megvizsgálták a kislányt, akinél szkizofréniát diagnosztizáltak.

Ricky Cole meggyilkolása: Több embert is megölt Ricky Cole, mígnem Jason Cote egy csővel agyon nem verte 2013-ban. A bíróságon Cote egyik ügyvédje azt állította, hogy Cole-nak volt egy képzeletbeli barátja, Vern, aki egy fekete dobozban élt.

Állítólag Vern mondta Cole-nak, hogy kiket kell megölnie. Amikor Cote meghallotta a képzelt beszélgetéseket, akkor annyira megijedt, hogy rémületében megölte Cole-t. Az ügyészség nem hitt ebben a teóriában, ugyanis szerintük Cote hidegvérrel megölte Cole-t, amiért az nem adott neki a drogból. Cote-ot 45 év börtönre ítélték 2016-ban.

Slender Man: 2014-ben, Wisconsinban, két 12 éves lány kiment az erdőbe azzal a barátnőjükkel, aki ott aludt náluk. A két gyerek 19-szer leszúrta a barátjukat, aki valahogy mégis túlélte a gyilkossági kísérletet. A rendőrség letartóztatta és kihallgatta a lányokat, akik azt vallották, hogy Slender Man azt mondta, hogy gyilkolják meg a barátjukat, vagy megöli a családjukat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló