Ismerd meg az alkímiai jegyed!



Add össze a születési dátumod számjegyeit, majd redukáld az eredményt egy számjegyre, ami el fogja árulni, hogy mi az elemed az alkímiai asztronumerológia szerint.Példa:

Ha 1987. 06. 17-én születtél, akkor 1+9+8+7+0+6+1+7=39, azaz 3+9=12, tehát 1+2=3.

Az alkímiai számod: 3.


Ha a számjegyek összege 10, 20, 30 esetlen 40, akkor a nulla érvényesül számjegyként, tehát az lesz alkímiai számod.

Íme, hogy melyik elemek tartoznak az egyes számokhoz:

0: Réz

1: Ezüst

2: Vas

3: Higany

4: Cink

5: Ón

6: Ólom

7: Platina

8: Nikkel

9: Arany

Ha megvan az alkímiai jegyed, akkor most olvasd el, hogy az milyen energiát takar!

0. A Vénusznak feleltethető meg a belőled áradó energia, ha a 0 az alkímiai jegyed. Ez alapján olyan érzékeny, tisztelettudó ember lehetsz, akinek a legnagyobb célja az, hogy szeretetben éljen, valamint próbálod azokkal körülvenni magad, akikhez őszintén ragaszkodsz.

1. A belőled áradó energia a Hold energiának felel meg. Nagyfokú csáberővel rendelkezhetsz, de nagyon sebezhető vagy. Első pillantásra nem látszik, hogy mennyire lelki beállítottságú vagy, sőt, sokan felületesnek bélyegezhetnek, ám valójában nagyon érzékeny vagy. Az alkímiai jegyed szerint gyakoriak az érzelmi hangulatingadozásaid.

2. A belőled áradó energia a Mars energiáinak felelhet meg. Az életben már rengeteg dolgot meg kellett élned, ezáltal pedig olyan sok élettapasztalattal gazdagodtál, ami erősebbé tett. Őszinteség is jellemző rád, ám gyakran előfordul, hogy az eszményképeidet mások nem értik. A szerelemben azokat szemeled ki, akiket nehéz meghódítani.

3. A Merkúr energiáinak felel meg a belőled áradó energia. Nagyon kifinomult az érzékelésed és igazán érzékeny lehetsz. Ügyesen bánsz a szavakkal, életre szóló barátságokat kötsz és remek szerelmi kapcsolatokat élhettél már meg. Hajlamos lehetsz arra, hogy túlságosan birtokolni akard a másikat, dühödben pedig túl szenvedélyesen érvelsz.

4. A belőled áradó energia a Neptunusz energiáinak felelhet meg. Vidám személyiséggel vagy megáldva, a társadalom pedig hasznos tagjának tekint. Meg kell tanulnod nemet mondani, ha valaki olyasmit kér tőled, ami lelkileg kellemetlenül érint, vagy egészségileg veszélybe sodorna!

5. A Jupiter energiáinak felelhet meg a belőled áradó energia. Rendkívül optimista, a szellem embere vagy, akit néha kifejezetten nehéz megérteni. Nincs túl sok barátod, de ahhoz a kevéshez, aki van, erősen ragaszkodsz.

6. A Szaturnusz energiáinak felelhet meg a belőled sugárzó energia. Szeretsz fejlődni és csiszolni a személyiségeden, ugyanis azon dolgozol, hogy jobb emberré válj. Legbelül egy olyan ember vagy, aki nagyon odafigyel a részletekre, remek elemző és kellően türelmes.

7. A Föld energiáinak felel meg a belőled sugárzó energia. Jellemző rád az elegancia, az egyediség, ami mellett senki sem tud csak úgy elmenni. A kapcsolatteremtéssel hadilábon állsz, mert csak a nagyon megbízható emberek felé vagy hajlandó nyitni.

8. Belőled az Uránuszénak megfelelő energia árad. Mentálisan friss és éber vagy, amihez nagyfokú diplomatikusság, gyakorlatiasság párosul. Mindig megtalálod a problémák megoldását, függetlenül attól, hogy rólad vagy másokról van-e szó.

9. A Nap energiáinak felel meg a belőled áradó energia. Szenvedélyes, hűséges és nagylelkű ember lehetsz, aki harmóniában él saját magával. Szívesen álmodozol, mégis rendkívül felelősségteljes és nagyszerű vezető vagy.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló