Kik a legédesebb emberek?



A zord külső érzékeny belsőt takar.A horoszkóp szerint van négy csillagjegy, amelyek esetében igaz, hogy csak kívülről látszanak ridegnek, hűvösnek, mert legbelül kifejezetten érzékeny és édes lelkek. Vajon kikről lehet szó, és te vajon közéjük tartozol-e? Most kiderül!

Szűz: Első, de talán még a második találkozásnál is kibírhatatlannak tűnhet a Szűz, aki okos, intelligens, ám néha éppen ezek azok a tulajdonságai, amelyek miatt túlságosan komolyan veszi az életet.

Ennek a csillagjegynek a szülötte nem tud lazítani. A munkáját addig nem hagyja abba, amíg azt nem érzi, hogy az, amivel elkészült, tökéletes. A Szűz gyakran hűvösnek, távolságtartónak mutatja magát, ez pedig mind olyasmi, amivel nem nyerheti el mások szimpátiáját.

Az sem teszi megnyerőbbé, hogy szüksége van a csendre, a nyugalomra, megrögzötten ragaszkodik a megszokásaihoz, a biztonsághoz és az önállósághoz, éppen ezért hangozhat hihetetlennek, hogy mindezek ellenére, a Szűz az egyik legédesebb csillagjegy, mert segítőkész, figyelmes, odaadó, nagyon megbízható, szorgalmas, kitartó és kedves lélek.

Mindezt azonban csak az tudhatja meg, aki elnyeri a Szűz bizalmát, mert csak akkor mutatja meg a lelkét, ha maximálisan, feltételek nélkül megbízik a másik félben.

Nyilas: Kívülről úgy látszik, hogy a Nyilas túlzottan lazán veszi az életet, semmivel sem törődik, soha nem titkolja el a véleményét, hanem kéretlenül is kimondja azt, amit gondol, a kíméletlen őszinteségével pedig inkább ellenségei táborát gyarapítja, nem a barátokét.

Mindezek ellenére a Nyilas az egyik legédesebb csillagjegy. Ha valakinek sikerül a kegyeibe férkőznie, akkor az illető rá fog jönni, hogy a Nyilas az egyik legnyitottabb, legoptimistább csillagjegy, aki óvatos, de nem távolságtartó.

Kos: Szeret barátkozni, alapvetően nyitott személyiség, mégis a Kos magabiztossága, határozottsága nem azt sugallja, hogy valójában mennyire kedves és szerethető csillagjegy. A Kosra jellemző, hogy a nyugalom és kényelem helyett folyton mozgásban van, mindent megszervez, mindenről megvan a saját véleménye, egyenes, öntudatos ember, aki kimondja azt, amit gondol, és gyakran rabszolgaként hajtja a többieket.

Mindezek miatt nem meglepő, hogy a legtöbben félnek tőle, és eszükben sincs barátkozni vele, pedig valójában a Kos csak azért nem mutatja meg a valódi, szerethető arcát, mert mindig túl sok a feladata, a tennivalója, ezért nincs ideje arra, hogy élvezze az életet.

Ha a Kos úgy dönt, hogy valakit közel enged a lelkéhez, akkor az illető megismerheti ennek a csillagjegynek a legjobb tulajdonságait, köztük azt, hogy valójában mennyire kedves, szerethető és édes.

Skorpió: Az első találkozásnál kevesen mondanák meg, hogy a Skorpió valójában milyen megnyerő, elbűvölő, nagyon édes személy, mert ez a csillagjegy szinte biztos, hogy ezt az oldalát nem fedi fel azonnal.

A Skorpió nagyon összetett személyiség, ám mindenképpen érdemes bizalmat szavazni neki, mert cserébe feltételek nélküli megértést, támogatást, hűséget kap az ember, aki meg fog lepődni azon, hogy valójában teljesen más a személyisége ennek a csillagjegynek, mint azt először mutatta.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló