Az orákulum neked szóló jóslata



Válassz egy lapot a lenti képről, ha kíváncsi vagy a jövődre!1. orákulum: Ideje felébresztened a benned szunnyadó lehetőségeket! A spirituális utadon jársz, akkor is, ha ennek tudatában vagy, de akkor is, ha csak most hallasz erről először. A lelked irányít, hogy felfedezd azt, hogy valójában ki vagy és vezet, hogy megvalósítsd az életfeladatodat.

Ne lepődj meg, ha útközben összezavarodsz, nem találod a megfelelő ösvényt, mert ez arra fog ösztönözni, hogy élj a belső bölcsességeddel, találd meg a labirintus kijáratát. Ha átadod magad a belső fénynek és irányításnak, akkor beteljesítheted a sorsodat.

2. orákulum: Olvass, fejlődj, tanulj, mert ez adhat kellő magabiztosságot a karrieredben! A tudásod bővítésében még az angyalok is segíthetnek úgy, hogy megmutatják neked a megfelelő tanfolyamot, könyvet, vagy bármilyen képzési lehetőséget. Az angyalok valamilyen módon elérik, hogy a jövőben megnyíljon előtted az információ ajtaja, de azt neked kell eldöntened, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel.

3. orákulum: Mindegy, hogy mi történik, te csak haladj tovább a feladatoddal, ne térj le az utadról, mert akkor eléred a célodat. Az angyalod azt tanácsolja, hogy ne kételkedj, hanem higgy abban, hogy meg tudod valósítani az álmodat! A sikerhez kevés lesz a hit, hiszen a lelkesedésre, kitartásra, szenvedélyre és motivációra is szükség van.

4. orákulum: Fel kell ébresztened a belső tüzedet, lángra kell lobbantanod a szenvedélyed, amihez segítséget is kaphatsz. Nyisd ki a szívedet, engedd magadhoz az isteni szeretet energiáját, ami a spirituális fejlődésedben támogathat.

Ez vezethet a boldogsághoz, az örömhöz, az elégedettséghez, ráadásul akkor, amikor a legsötétebb labirintusban keresed a kiutat. Légy őszinte önmagadhoz, ne titkold el az igazi érzéseidet! Ne fojtsd el a fájdalmat! Engedd szabadon a félelmeidet, a szorongást és a kétségeket! Az orákulum szerint nem baj, ha ez egyelőre nem megy, mert később sikerülni fog. A legfontosabb az, hogy bízz önmagadban és a szeretet erejében!

5. orákulum: Ritka kinccsel rendelkezel, hamarosan pedig valóra válhat az egyik régi álmod, kegyelemben, áldásban részesülsz. Az orákulum azt tanácsolja, hogy nyitottan állj hozzá mindenhez, engedd el a kétségeket, bízz az univerzumban, hogy befogadhasd az ajándékot!

Amikor optimista vagy, akkor sokkal könnyebben eljuthatnak hozzád a kiérdemelt jutalmak, ám ez nem azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel ülhetsz, hiszen a teremtésbe vetett bizalom és hit mellett sokat kell tenned azért, hogy megkapd a jussod!

6. orákulum: Hamarosan csodás átalakuláson eshetsz át, amihez a művészetnek és a szent energiának is köze lehet, ám csak akkor, ha előbb elfogadod, hogy néhány dologra már nincs szükséged, és hajlandó leszel ezek elengedésére.

Az orákulum szerint a kérdés az, hogy képes vagy-e ítélkezés nélkül elengedni, meg tudod-e érteni, hogy mindaz, ami a múltban történt, és az, ami a jövőben bekövetkezhet, attól függ, hogy mi zajlik a jelen pillanatában? Ha rugalmasan viszonyulsz a világhoz, befogadod a különféle álláspontokat, akkor hatalmas bátorságra tehetsz szert.

A benned rejlő spirituális erő segítségével átalakulhatsz, ami egy egész életre kiható változás lesz. Fontos, hogy tudd, hogy amikor egy ajtót becsuksz magad mögött, akkor azt soha többé nem nyithatod ki. Vállalod az izgalmas, rejtélyes átalakulást?

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló