Mivel lep meg Machidiel?



A Március Angyala több ajándékkal is készül, amelyek mellett véletlenül se sétálj el!Új és friss energiát hoz: Machidiel gondoskodni fog arról, hogy elérjenek hozzád az új, friss energiák, amelyeknek köszönhetően jó erőnlétben lehetsz és könnyebben érheted el a céljaidat. A testedben és a lelkedben felhalmozódó energiát bármire felhasználhatod a hónapba. Márciusban a korábbinál megértőbb, türelmesebb, aktívabb, szeretettel teljesebb lehetsz.

Bátorságot ad: Machidiel nem csak a március és a tavasz, hanem a bátorság angyala is, emiatt ne érjen meglepetésként, ha a következő hetekben azon kapod magad, hogy a szokottnál jobban buzog benned a tettvágy, hanem tudd, hogy Machidiel öntött el bátorsággal, lelki erővel azért, hogy megtegyél néhány dolgot.

Márciusban végre tedd meg azt, amit eddig nem mertél. Vágj bele a vágyaid megvalósításába, és kezdeményezz, ha előléptetésre, új partnerre vágysz! Machidiel segíteni fog, hogy aktív legyél, még akkor is, ha őrültségnek érzed, amit csinálsz, vagy aggódsz a következmények miatt.

Új kapcsolatokkal gazdagítja életedet: Machidiel új barátokat, üzleti partnereket, kollégákat vagy szerelmet hozhat az életedbe márciusban, mert tudja, hogy szükséged van az új kapcsolatokra, amelyek gazdagabbá, színesebbé teszik az életedet.

A március nem csak a tavaszról szól, hanem arról is, új kezdet, fejezet nyílik az életedben, amiből az öröm se marad ki. Ha tehát márciusban ismerkedni, barátkozni szeretnének veled, akkor legyél nyitott, szavazz bizalmat az embereknek!

Segítséget küld neked: Machidiel konkrét segítséget, ismerősöket vagy idegeneket küldhet hozzád, akik hasznos információt oszthatnak meg veled márciusban. A támogatóid útmutatással szolgálhatnak, megmondhatják, hogy merre kellene menned a siker érdekében, de olyan személyre is számíthatsz, aki hozzá fog segíteni egy lehetőséghez, vagy magához a sikerhez.

Új reményt ébreszt benned: A tél lehangolhatták, negatívvá tehették az embereket, ám itt a március, Machidiel pedig fénnyel és reménnyel fogja eltölteni a szívedet. A hónap angyala cselekvésre fog buzdítani, miközben eláraszt hittel és reménnyel, hogy merj vágyakozni, és semmiképpen se mondj le a terveid, álmaid megvalósításáról.

Ideje, hogy újra higgy abban, amiben régen is, és ismét pozitív gondolatok ébredjenek benned, mert semmi sincs veszve, bármit elérhetsz, bármi megtörténhet veled. Ha mégis csalódnál, akkor se veszítsd el a reményt, hanem tudd, hogy a március angyala melletted van és támogat!

Boldogságot ad az angyal: Az embere nagyobb része az egész életét elpazarolja arra, hogy csak keresi a boldogságot, próbálja megfejteni a titkát, gyakran másokhoz és feltételekhez köti. Te ne kövesd el ezt a hibát, hanem inkább hallgass a március angyalára, aki rá fog vezetni, hogy a boldogság egy belülről fakadó állapot, amit bármikor elérhetsz, amikor szükséged van rá, mert semmitől és senkitől sem függ.

A tavasz első havában gyakran érezheted majd úgy, hogy mindenféle ok nélkül is boldogság jár át. Reggel ezzel az érzéssel ébredsz, este ezzel fekszel le, napközben pedig vidámnak, humorosnak fogod érezni magad. Márciusban szinte ragyogni fogsz, mert nagyon sok minden örömöt fog okozni, te pedig úgy érezheted, hogy az életben minden nap ajándék.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló