Ki és mennyire szeret főzni?



A horoszkóp elárulja, hogy melyik csillagjegy mennyire érzi jól magát a konyhában.Az emberek a főzésben sem nevezhetők egyformának, hiszen vannak, akik alig várják, hogy kipróbálhassák a legújabb recepteket, vagy ők maguk találnak ki egy ételt, míg mások inkább étterembe mennek és legfeljebb kényszerből készítenek el egy könnyű, gyors ételt.

A Főzés Horoszkópból kiderül, hogy melyik csillagjegy mennyire szeret a konyhában tüsténkedni.

Kos: Ahogy az életben általában, úgy a Kos a konyhában is szenvedélyes és gyors. Az ételek közül a jól fűszerezett húsételeket részesíti előnyben. Amikor receptet keres, akkor a gyorsaság alapján választ, ugyanis utálja, ha sokáig ugyanazzal a feladattal kell foglalkoznia.

Bika: Ennek a csillagjegynek nem a gyorsaság a legfontosabb, amikor főz, hanem a kényelem. Habár a Bika szereti a hasát, mégsem a főzés a kedvenc időtöltése. Ő kicsit sem bánja, ha más készíti el az ételt, de annak is örül, ha étterembe hívják.

Ikrek: Mondhatni kézzel-lábbal főz az Ikrek, akinek a konyhájában minden egyszerre készül. Szereti a gyorsaságot, ezért kedveli a konyhakész ételeket és azokat a recepteket, amelyek elkészítésével nem kell sokat pepecselnie. Olykor szívesen készít különleges ételeket.

Rák: Ennek a csillagjegynek a szülötte nagyon jól érzi magát a konyhában, mert arra gondol, hogy a családjának készít táplálékot. Szívvel-lélekkel főz, miközben arra is ügyel, hogy egészséges ételt szolgáljon fel. A Rák bármit hajlandó megfőzni és az új recepteket is szívesen kipróbálja.

Oroszlán: Inkább azt szereti, ha főznek neki, de néha előfordul, hogy abban a megtiszteltetésben részesít másokat, hogy magához ragadja a fakanalat. Amikor az Oroszlán hajlandó főzni, akkor világbajnok ételt tálal fel, legalábbis ő ezt hiszi.

Szűz: A főzésre úgy gondol a Szűz, hogy ez a mindennapi élet egy szükséges része, és nem a boldogság forrása. Nem szokott kísérletezgetni, hanem könnyen elkészíthető és emészthető, laktató ételeket készít.

Mérleg: A szépérzékről híres Mérleg számára fontos az étel külleme, ahogy az is, hogy harmóniát és a szépséget tükrözzön a kész fogás. Ennek a csillagjegynek a szülötte könnyen válhat mesterszakáccsá, de az éttermeket is szereti kipróbálni, véleményezni.

Skorpió: Számára a főzés nem egy felületes tevékenység, mert a Skorpió leginkább boszorkánykonyhának képzeli a tűzhelyet, ahol misztikus munkálkodásba kezdhet. A csípős, keleti ételeket kedveli és szeret kísérletezgetni a különféle alapanyagokkal.

Nyilas: Nem egy konyhatündér a Nyilas, akinél az adott pillanat és lelkesedés dönti el, hogy mit fog főzni. Mivel imád utazni, emiatt szívesen kísérletezik a nemzetközi konyhák receptjeivel.

Bak: Ez a csillagjegy kicsit sem bánja, ha nem kell a konyhában tüsténkednie, mert valaki más elkészíti az ételt, amit neki csak meg kell ennie. A hétköznapokban a hagyományos fogásokat részesíti előnyben.

Vízöntő: Elvárásból soha nem fog főzni a Vízöntő, mert számára ez szórakozás, ezért csak akkor foglalja el a konyhát, ha kedvet kap hozzá. Ha egy Vízöntő áll a tűzhelynél, akkor annak az eredménye biztos, hogy nem egy hagyományos étel lesz, hanem valami egyedi, különleges.

Halak: A Halak a szívét is beleteszi a főzésbe, ám a lelkét már nem biztos, mert előfordul, hogy kényszernek érzi a konyhatündér szerepét. Egyszer nagyon élvezi a főzést, máskor szenved tőle, ez pedig a hatékonyságára is kihat.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló