Mit üzen a párhuzamos világban élő éned?



Válassz egy lapot a lenti képről, hogy megkapd az üzenetet!Játsszunk el a gondolattal, hogy léteznek párhuzamos világok, amelyekből akár több ezer is lehet. Képzeld el, hogy minden világban él egy másik verzió belőled. Az egyikben például tanár vagy, a másikban családapa, háziasszony. Az egyik világban hanyag a külsőd, a másikban most léptél le a címlapról.

A lehetőségek tárháza végtelen, ám nem csak azt érdekes elképzelni, hogy milyen lehetsz egy másik világban, hanem azt is, hogy vajon az ottani éned mit üzen neked. Ha kíváncsi vagy, akkor válassz egy lapot a fenti képről és olvasd el az üzenetet!

1. Nem érdemes tovább várnod: A párhuzamos világban élő éned szerint van valami, amivel nem érdemes tovább várnod. Mi az, ami az elmúlt időben sokat foglalkoztat? Ha már tudod, hogy mi az, amivel mostanában várakozó állásponton voltál, akkor lépj a tettek mezejére!

2. Mondj rá igent: Ha van valami az életedben, amivel kapcsolatban döntened kell, akkor most már tudod, hogy igent kellene mondanod rá. Amennyiben nem jut eszedbe semmi, akkor a párhuzamos világban élő éned előre megjósolja neked, hogy hamarosan lesz valami, amire szerinte igent kell mondanod.

Természetesen ezt nem kell tényként kezelned, úgyhogy mérlegelj, figyelj a megérzéseidre, amikor döntened kell valamilyen dologgal kapcsolatban!

3. Felejtsd már el: Vajon mit? Ha megválaszolod ezt a kérdést, akkor azt is tudni fogod, hogy mire célzott a párhuzamos világban élő éned, akinek biztos, hogy jó oka volt arra, hogy ezt tanácsolta neked.

Mindenképpen érdemes elgondolkodnod az üzeneten, majd felejtsd el azt, ami vagy aki csak kísért, akadályoz ebben az életben! Sőt, ha az kell, akkor a cél érdekében még új életet is kezdhetsz.

4. Jobb, ha bevallod: Milyen hibát követtél el a közelmúltban, amire az alteregód célozhatott? Vajon miért szeretné, hogy vállald a felelősséget a tetteidért, vagy talán inkább arról van szó, hogy az érzéseidet kellene bevallanod?

A vallomás már csak azért is jó döntés, mert mindig enyhítő körülmény, ha az ember magától vállal fel valamit, mint az, amikor más úton, módon kerül napvilágra az ügy. Ne félj a következményektől, hanem bátran valld be a dolgot!

5. Ő is úgy érez, mint Te: De vajon mit? Ha megvan a válasz, akkor tudni fogod, hogy nem vagy egyedül az érzéseiddel. Valószínűleg a párhuzamos világban élő éned azért akarta ezt mindenáron a tudtodra hozni, mert fontosnak érezte, hogy segítsen a kapcsolat rendezésében.

6. Rossz ötlet: A párhuzamos világban élő éned szerint érdemes átgondolnod azt, amire mostanában készülsz, tervezel, mondani szeretnél, de azt is fontold meg még egyszer, ha új dolgot próbálnál ki! Biztos, hogy akad valami, amit komolyan a fejedbe vettél, ám ez a másik éned szerint rossz ötlet, tehát szánj időt arra, hogy részletesen kielemzed a dolgot, hogy megtaláld benne azt a buktatót, ami miatt figyelmeztetést kaptál!

Ha ezt követően még mindig úgy gondolod, hogy nincs probléma, akkor a megérzéseidre is figyelj, hátha az jelzi, hogy valami rossz ötlet. Ha valami azt súgja, hogy rossz ötlet, amire készülsz, akkor azt mindenképpen vedd komolyan!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló