Neked mit üzen a belső gyermeked?



Felnőttként mit felejtettél el a gyerekkorodból?Kos: A belső gyermeked azt üzeni, hogy többet kellene játszanod. Jól tennéd, ha például társasoznál a barátaiddal, gyerekeiddel, kártyáznál a pároddal, esetlen online játszanál. Olykor engedd el magad, mert nincs azzal semmi baj, ha néha hajlandó vagy ismét gyermekké válni!

Bika: A belső gyermeked azt üzeni, hogy az igazi érték belülről fakad, ezért ne legyél ennyire felszínes, hiú és anyagias! Gondold át, hogy mi az igazi értéked, miben vagy igazán jó, mert azt kell megmutatnod másoknak!

Ikrek: A belső gyermeked azt üzeni, hogy felnőttként is nyugodtan nézhetnél meséket! Felnőttként sem szabad elfeledkezni a vágyaidról, ahogy a mesék tanulságáról sem! Néha szánj időt ezekre a kedves történetekre, mert még most van mondanivalójuk a számodra!

Rák: A belső gyermeked szeretné, ha tudnád, hogy felnőttként sincs mitől félned, és nem kell megfelelned másoknak, csak saját magadnak! Mindig emlékezz a vágyaidra, emlékeidre, amikről senki kedvéért se mondj le, hanem valósítsd meg azokat!

Oroszlán: A belső gyermeked azt szeretné, ha nem keresnél mindig okot arra, hogy adj! Jó lenne, ha csak úgy, mindenféle ok nélkül okoznál örömöt másoknak, amihez költekezned sem kell. Hidd el, hogy felnőttként is szükség van ezekre az önzetlen, apró meglepetésekre!

Szűz: A belső gyermeked szerint biztos, hogy van titkos vágyad, ami megvalósításra vár, úgyhogy állj neki, hiszen az életben semmiről sem kell lemondani, hanem csak kitartóan, erős akarattal meg kell keresni a megoldást. Az álmok utáni vágyak mindig elvezetnek valahova, ezért követned kell a sajátodat!

Mérleg: A belső gyermeked azt üzeni, hogy próbálj újra optimista lenni, valamint törekedj arra, hogy ismét meglásd az emberek, dolgok szebbik oldalát, mert ezt csak keresni kell ahhoz, hogy megtaláld! Emlékezz, hogy mindig lehet jobb és az életben bármikor történhet veled valami jó!

Skorpió: A belső gyermeked szeretné, ha legalább egy napra kipróbálnád, hogy milyen az alapbizalom. Próbálj különösebb okok nélkül szeretni meg valakit, akiben látsz valamit, ami megfog! A világ rengeteg jót és meglepetést tartogat a számodra, ám ezekről mindaddig lemaradsz, amíg nem vagy képes egy kicsit megnyílni előtte.

Nyilas: A belső gyermeked szerint régen nem rettegtél az elköteleződéstől, ám most nagyon tartasz attól, hogy el akarnak nyomni. Valójában senki sem akar megfosztani a szabadságodtól, ám el fog jönni az életedben az a pillanat, amikor szükséged lesz másra ahhoz, hogy teljesebb legyen az életed.

Bak: A belső gyermeked azt üzeni, hogy valld be, hogy jól esne, ha néha kiereszthetnéd a gőzt, hülyéskedhetnél! Attól, hogy felelősségteljes felnőtt vagy, még olykor elengedheted magad, hogy kicsit bolondozz! Legalább egy-két napot fordíts arra, hogy a pároddal vagy a barátaiddal megengeditek magatoknak, hogy kicsit lazábban veszitek az életet és kipróbáltok néhány új dolgot!

Vízöntő: A belső gyermeked azt üzeni, hogy remek, hogy önzetlenül segítesz másoknak, de néha engedd, hogy ők is segítsenek neked, akár csak egy lelkizős beszélgetéssel, vagy komoly dologban!

Halak: A belső gyermeked azt szeretné, hogy vedd le az álarcod, fejezed be a szerepjátszást! Mutasd meg a világnak, hogy valójában ki vagy! A csalódásoktól ne félj, mert lesznek, akik azért szeretnek, aki valójában vagy!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló