Ismerd meg a sorsutadat!



Válassz egy tükröt a lenti képről, majd olvasd el annak az üzenetét!A születés pillanatában minden ember rálép egy útra, amit életnek nevezünk, és ami során folyamatosan tanulunk, fejlődünk, megküzdünk a nehézségekkel, okulunk a hibáinkból, kitartóan dolgozunk a céljainkért.

Néha azonban elbizonytalanodunk, hogy tényleg a sorsunk útján járunk-e? Ha kíváncsi vagy, hogy a te sorsutad merre vezet, akkor válassz egy tükröt a fenti képről, hogy megkapd a választ!

1. tükör: Ne élj úgy, hogy majdcsak történik veled valami, hanem légy igazán önmagad, a mindennapjaidat pedig töltsd meg élettel, kíváncsisággal és reménnyel! Te is tudod, hogy milyen sokszor nem tudtál megoldani egy feladatot, de azzal is tisztában vagy, hogy gyakran csak remélted, hogy történni fog veled valami izgalmas.

Legbelül tudod, hogy aktívan kell részt venned az életedben. Ha máris tettél valamit önmagadért, akkor az remek kezdet, az életed pedig lassan olyanná fog változni, amilyenre valóban vágysz.

2. tükör: Becsülöd meg önmagadat, hiszen ugyanúgy megérdemled a legjobb dolgokat, a szerelmet, a figyelmességet, a sikert és a megbecsülést, ahogy mindenki más! Ennek érdekében űzz el minden berögzült hitedet, ami akadályoz, visszahúz attól, hogy önmagad lehess! Emellett amíg rettegsz az önismerettől, addig nem becsüld és nem tiszteled eléggé azt, aki vagy.

Ismerd fel végre, hogy ez csak félelem, semmi több! A kérdés az, hogy el tudod-e ezt engedni? Ha igen, akkor boldognak, felszabadultnak érzed majd magad, ugyanis az, aki fél, nem lehet boldog. Ha mindezt megteszed, akkor a második tükör szerint az életed bámulatos változáson fog átesni, ráadásul előbb, mint azt remélted.

3. tükör: Olyan ember lehetsz, aki hajlamos feladni a céljait, nem mer döntést hozni, de a hanyagság és a lustaság is jellemző lehet rád. Legyen bármi is a háttérben, az biztos, hogy be kell látnod, hogy te magad vagy önmagad legnagyobb akadálya!

A harmadik tükör szerint legbelül te sem akarod tologatni a feladataidat, mert a szíved is azt diktálja, hogy örülnél, ha minél előbb bekövetkeznének. A saját érdekedben jól tennéd, ha félredobnád a korábbi terveidet, visszaállnál a rajtvonalhoz és belevágnál valami újba, amit következetesen végig is viszel. Az így elért siker lendületet fog adni ahhoz, hogy beteljesítsd a következő feladatodat.

4. tükör: Neked is jár a szerelem, szeretet. Ennek a csodás érzésnek a befogadásához azonban szükséged van arra, hogy előbb szembenézz a félelmeiddel, amelyek miatt egyelőre nem tudod kellően megnyitni a szíved.

A negyedik tükör alapján meg kell értened, hogy a múlt elmúlt, ezért csak annyi a dolgod, hogy levond abból a tanulságot, hogy a régi hibákat ne ismételd meg. Emellett ne felejtsd el, hogy azt valósítod meg a fizikai világban, amit gondolsz. Ha hagyod, hogy eluralkodjanak feletted a félelmeid, akkor nem a sorsod szerint cselekszel.

Mostantól képzeld el, hogy biztonságban érzed magad annak a valakinek a karjaiban, aki nagyon fontos a számodra! Ha végre kitárod a szíved, akkor megvalósulhatnak a legszebb álmaid.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló