A Kutya évében melyik eb hozhat szerencsét?



Szerezz be egy képet vagy figurát a csillagjegyedhez párosított kutyáról, hogy egész évben élvezhesd az áldását!Kos: A Kutya évében a németjuhász hozhat neked szerencsét. Tőle megkapod azt az energiát, amellyel előrehaladhatsz, de emellett önfegyelemre tanít, és segít, hogy ne hozz elkapkodott döntéseket.

Bika: A Kutya évében az álmos tekintetű, kényelmes, mindig barátságos és békés Csau-csau hozhat szerencsét és kitartást. A Csau-csau eszedbe fogja juttatni a vágyaidat, hogy motiváltan haladhass előre, arra törekedve, hogy elérd a céljaidat. A Kutya évében merj aktívan kikapcsolódni, mert a te életed sem állhat csak a kemény munkából.

Ikrek: A Kutya évében a német skótjuhász hozhat neked szerencsét. Az ő nyugodt, békés természete segíthet abban, hogy megtaláld az életedben a harmóniát és az egyensúlyt, ám mivel terelőkutyáról van szó, emiatt arra is számíthatsz, hogy téged is terelni fog a céljaid elérésének irányába.

Rák: A Kutya évében a családbarát, szeretetteljes, jóságos, nyugodt, mindig vidámnak tűnő Golden retriever lesz a szerencsét hozó ebed, akinek energiájával megtalálhatod a békét és az egyensúlyt. Általa letisztulhatnak a gondolataid, az érzéseid, közelebb kerülhetsz másokhoz és a vágyaid megvalósításához.

Oroszlán: A Kutya évében a mindig vidám és barátságos Bichon hozhat neked szerencsét, de nem csak azt, hiszen a nyitott, érdeklődő és kíváncsi természetével támogathat abban, hogy közelebb kerülj másokhoz, akikkel jelentőségteljesebb kapcsolatot alakíthatsz ki.

Szűz: A Kutya évében az agár hozhat neked szerencsét. A Szűzhöz párosított kutyafajta optimizmust, kitartást és több türelmet csempészhet a mindennapjaidba. Ő segíteni fog, hogy a problémáidat ne seperd a szőnyeg alá, hanem nézz azokkal szembe, hozd ki magadból a lehető legtöbbet a karriered és a családi életed terén.

Mérleg: A Kutya évében a Beagle hozhat neked szerencsét. Ez a barátságos, nyugodt és energikus kutyus némi játékosságot csempészhet az életedbe. A Beagle abban is a segítségedre lehet, hogy egyensúlyba hozza az életed, valamint megtaláld az egyensúlyt a munka és a család, a test és a lélek között.

Skorpió: A Kutya évében a spániel hozhat neked szerencsét. Ebben az esztendőben egy kicsit lazíthatsz, mert a spániel nyugodt energiái lecsillapíthat, hogy az életed ne csak a munkából és a rohanásból álljon.

Nyilas: A Kutya évében a végsőkig kitartó, testben és lélekben is erős husky hozhat neked szerencsét. A husky arra taníthat, hogy ne változtasd meg folyton a véleményedet és ne bizonytalanodj el az utadon. Emellett megtanulhatod, hogy mikor van itt a játék ideje, és mikor kell komoly dolgokkal foglalkozni.

Bak: A vizsla hozhat neked szerencsét a Kutya évében. Emellett számítanod kell arra, hogy a vizsla ugyanúgy igényli a szeretetet, ahogy te is, ezért segíteni fog, hogy közelebb kerülj a szeretteidhez, valamint megtaníthat arra, hogy kimutasd az érzéseidet.

Vízöntő: A Kutya évében a si-cu hozhat neked szerencsét, ugyanis ő erősítheti meg az egyediségedet, az elképesztő megjelenésedet és az optimizmusodat. A si-cu energiái nem hagyják, hogy elveszítsd az önmagadba vetett hited.

Halak: A dalmata hozhat neked szerencsét a Kutya évében, mert ő jól tudja, hogy hajlamos vagy elbizonytalanodni önmagadban, de az sem ritka, hogy teljesen elveszel. Abba is támogathat, hogy felszínre hozd a rejtett képességeidet. Legyél büszke arra, aki vagy, mert ez az, ami elhozza neked a sikert!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló