Mire kell felkészülnöd a következő hetekben?



Bízz Madame Zelda bölcsességében, és válassz egy lapot a lenti képről, hogy kiderüljön várható-e sorscsapás, nehézség, esetleg meglepetés, vagy szerencse az életedbe, a következő hetekben?1. Megfogod az Isten lábát: Madame Zelda azt jósolja neked, hogy hatalmas szerencse ér. A médium szerint valami olyasmi történhet veled, ami csak egyszer-kétszer szokott az emberrel egy évben. Madame Zelda szerint különösebben tenned sem kell a sikerért, mert azt fogod tapasztalni, hogy megfogtad az Isten lábát.

2. Fehér lovon vágtat feléd: Madame Zelda arra utal, hogy már közeledik hozzád életed szerelme, akivel hamarosan megismerkedhetsz. A médium szerint, ha lehet, akkor szimbolikusan lovagolj ki elé, vagyis keresd, ne félj, mert abban a pillanatban, ahogy találkoztok, fel fogod ismerni, a szerelem pedig azonnal éreztetni fogja a hatását.

3. Érted jön egy hintó: Madame Zelda ködös jóslata arra utal, hogy hamarosan útra fogsz kelni. Lehet szó egy kirándulásról, de arról is, hogy hosszabb távra külföldre mész, hogy ott élj és dolgozz.

4. Úgy ragyog, hogy majd megvakít: Talán a párod fogja bearanyozni az életed a szerelmével, esetleg egy eljegyzési gyűrűvel, vagy a közös lakásotok kulcsával? Legyen bármi, abban Madame Zelda biztos, hogy a szerelmi életed pozitív fordulatot fog venni. Ha van párod, akkor ő készen fog állni a következő szintre, és szavakkal, vagy tettekkel, be fogja bizonyítani előtted az érzéseit.

5. Erre még a gatyád is rámegy: Madame Zelda egyértelműen fogalmaz, amikor azt jósolja neked, hogy a jelenlegi vállalkozásodra, tervedre a gatyád is rá fog menni. Ha nem erre, akkor valamilyen elmaradt kifizetés, talán egy értéktárgyad megjavítása csapolja meg a pénztárcádat, de a párod is sokba kerülhet a következő hetekben. Ugyanakkor a médium azt a lehetőséget sem zárja ki, hogy a szükségszerű pénzkiadás hosszú távon kifizetődő lesz.

6. Rossz az, aki rosszra gondol: Madame Zelda úgy látja, hogy mostanában hajlamos vagy arra, hogy csak rosszat feltételezz valakiről. Az járhat a fejedben, hogy az illető megcsal, ki akar szúrni veled, ám lehet, hogy ennek az ellenkezője igaz. Legyél óvatos, mert egy kellemetlen húzással csak azt érnéd el, hogy hosszú időre összevesztek a szóban forgó személlyel, akit akár örökre el is veszíthetsz.

7. A fejedre nőnek a disznók: Madame Zelda szimbolikusan értette, hogy a fejedre nőnek a disznók, akikről köztudott, hogy a bőség, jólét jelképei, tehát anyagilag kedvező hetek elé nézel. Abban az esetben, ha most anyagi problémák sújtanak, akkor a médium szerint hamarosan megoldódnak a gondjaid. Valamilyen formában pénzzel fogsz gazdagodni.

8. Majdnem megbolondulsz: Madame Zelda azt jósolja neked, hogy a következő hetekben olyan csodás dolgok történhetnek veled, amiket szinte fel sem tudsz fogni. Itt bármilyen örömről lehet szó, amit egyelőre el sem tudsz képzelni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló