Milyen tulajdonságaid miatt szeretnek beléd?



A születési hónapod elárulja a legvonzóbb jellemvonásaidat.Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, amelyekkel ideális esetben tisztában van az ember, de akadnak olyan rejtett tulajdonságok, amikről az adott személynek tudomása sincs, pedig éppen ezek azok, amelyek miatt mások szimpatikusnak találják.

Vajon téged milyen titkos jellemvonás miatt szeretnek mások? A születési hónapod elárulja!

Január: Őszintén odafigyelsz másokra. A barátaid és a családod nagyon fontosak a számodra, ám neked az sem jelent problémát, hogy ugyanolyan kedvesen beszélj az ismeretlenekkel is. A vidám természeted miatt sokan szeretnek a közeledben tartózkodni.

Február: Természetes szépségedet mások azonnal észreveszik. Eleinte a külsőd fogja meg az embereket, ám azok, akik jobban megismernek, a belső szépségedért is rajonganak. Sokan ismeretlenül is alábecsülnek, túl naivnak, beképzeltnek bélyegeznek, ám ők tévednek.

Március: Makacs vagy, teljes elhivatottsággal hiszel az elveidben, amelyek mellett mindig kiállsz. Ezzel a különleges energiával csábítasz el másokat, akik azonnal tudják rólad, hogy képes vagy harcolni mindenért, ami fontos a számodra.

Április: Kiemelkedő művészi képességekkel vagy megáldva, mindenben meglátod a szépet a látásmódod pedig egyedi. A kreativitásoddal és a kedves, gyönyörű lelkeddel mesés dolgokat alkothatsz.

Május: Tisztában vagy azzal, hogy mennyire fontosak a részletek, de az is jellemző rád, hogy nagyon jól olvasol másokban. Elég néhány percet beszélgetned, hogy olvasni kezdj a sorok között és rájöjj, hogy milyen hangulatban van a másik személy.

Június: Ha belépsz valahova, akkor ott azonnal észrevesznek, mert a kisugárzásod mágnesként vonzza hozzád az embereket. A barátságos természeted miatt másoknak elég csak röviden beszélgetniük veled, hogy sokkal vidámabbnak érezzék magukat.

Július: A humorérzéked miatt imádnak meg pillanatok alatt az emberek. A magabiztosság is jellemző rád, szereted a szarkasztikus vicceket, és már-már kötelességednek érzed, hogy másokat megnevettess.

Augusztus: Mindent megteszel azokért, akiket szeretsz. A lelkiismeretesség a munkádban is megmutatkozik, mert mindig próbálod a legjobb formádat hozni, a célod pedig az, hogy kihozd magadból a lehető legtöbbet.

Szeptember: Ha az év kilencedik havában születtél, akkor azért szeretnek beléd őrülten az emberek, mert olyan perspektívát mutatsz nekik, amit addig nem ismertek. Az egyedi látásmódod nagyon különleges és ritka tulajdonság.

Október: Nem ítélkezel mások felett. A végtelenségig megértő vagy, ezért a társaságodban mindenki nyugodtabbnak érzi magát és meg is nyílik előtted, mert tudják, hogy soha sem fogod kritizálni őket.

November: Szívvel és lélekkel csinálsz végig mindent. Soha sem végzel félmunkát. Nagyon vibráló és erős személyiséggel vagy megáldva, valamint imádod a spontán dolgokat. Az emberek egy percet unatkoznak, ha veled vannak.

December: Nyugodt, de ugyanakkor pörgős személy lehetsz. Bár ezt a két végletet nem könnyű összeegyeztetni, te mégis megtalálod az egyensúlyt. Aki egyszer találkozott veled, az biztos, hogy nem felejt el. Az egyik pillanatban viccelődsz, de a következőben némán figyeled a többi embert. A sokszínűséged tesz szerethetővé.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló