A kelta jóskártya áprilisi üzenete



Válassz egy kártyalapot a lenti képről, hogy feltárulhasson előtted a titok!1. Az égbolt: Várhatóan valóra fognak válni a vágyaid, beteljesülnek az álmaid. Áprilisban ráléphetsz a céljaid megvalósulásához vezető útra, aminek valószínűleg a végére is érsz, ha élni fogsz a lehetőségekkel, és mindent megteszel azért, hogy az álmaid tényleg valóra váljanak!

2. A zöld és az égő fa: Áprilisban felszámolhatod a negatív, rossz kapcsolataidat. Ennek következményeként a múlt terheitől, árnyaitól is megszabadulhatsz. Emellett a régi dolgoknak, szokásoknak is integethetsz, mert áprilisban végre ráléphetsz az új, életképes, zöldellő útra, ami egyfelől elvezethet a vágyaidhoz, másfelől kivirágozhatnak a kapcsolataid, amelyek a jövőben sokkal jövedelmezőbbek lehetnek.

3. Az alvilág ura: Áprilisban magányos útra kell lépned ahhoz, hogy átalakulj. Ez az átalakulás a fejlődésedet és a további sikereidet fogja szolgálni, ám ezt csak akkor ismerheted fel, ha kicsit elzárkózol és magadba nézel. A szokottnál többet kellene foglalkoznod magaddal. Áprilisban lehetséges, hogy a sötétséget is meg kell járnod ahhoz, hogy teljesen átváltozva léphess ki a fényre.

4. A csodák dombja: Meglepetések, csodás események fognak megtörténni veled áprilisban, de olyasmi is előfordulhat, amire álmodban sem gondoltál volna. Az sem kizárható, hogy áprilisban kapcsolatba kerülsz a természetfelettivel, az igazi csodákkal, esetleg mágiával. A tavasz második havában bármi megtörténhet veled, ezért legyél nyitott, ne félj, mert minden érted fog történni!

5. A ló: Az április annyira gyorsan eltelik, hogy úgy fogod érezni, mintha csak egy szempillantás lett volna az egész. A tavasz második havában hihetetlenül gyorsan fogják követni egymást az események, teljesen fel fog pörögni az életed, úgyhogy csipkedned kell majd magadat, ha nem akarsz semmiről se lemaradni.

Áprilisban nem lesz időd a hezitálásra, halogatásra. Teketóriázás helyett a lovak közé kell csapnod, hogy alaposan megéld a eseményeket. Ezekben a hetekben minden adott lesz ahhoz, hogy úgy alakítsd át az életed, ahogyan a leginkább szeretnéd.

6. Az énekes látnok: Kifejezetten szerencsésnek mondhatod majd magad áprilisban, mert nagyon élesek lesznek a képességeid, és akár a saját sorsod látnokává is válhatsz. Megálmodhatod, megérezheted, hogy merre kell menned, mit kell tenned. Az sem kizárható, hogy az égiektől fogsz útmutatást kapni, mert különféle csatornákon keresztül támogathatnak.

7. A tehén: A tehén a bőség és a jólét jelképe, tehát az utolsó lap azt jósolja, hogy áprilisban szerencsés, anyagilag kedvező, érzelmileg gazdag utat járhatsz be. Semmiben sem fogsz hiányt szenvedni, mert mindent megkapsz, amire szükséged lesz, sőt, talán többet is. Áprilisban egy olyan termékeny útra léphetsz rá, amelyen könnyen valóra válthatod a vágyaidat, az életeddel pedig boldog és elégedett lehetsz. Fontos, hogy a szeretteidnek is megteremthetsz mindent.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló