A horoszkópból különleges információkat olvashatsz ki az előző életedről



Mit ne kövess el újra ebben az életedben?Kos: Az előző életedben érzelmileg megbízhatatlan lehettél és erősen függtél másoktól. Most arra kellene figyelned, hogy ne ess túlzásba a függetlenséggel és az egoizmussal.

Bika: Az előző életedben bizonytalan, túlságosan heves ember lehettél, aki sokat szenvedett, tele volt félelmekkel, csillapíthatatlan szenvedéllyel. Élj azzal a lehetőséggel, hogy ebben az életben megtanulod az elkötelezettséget, hűséget és a kitartást!

 

Ikrek: Az előző életedben a szegényes kommunikáció jelentette a legnagyobb problémádat. Ennek tudatában már nem csoda, hogy ebben az életedben sok lehetőséged van arra, hogy rájöjj, hogy mennyire fontos, hogy szavakkal fejezd ki mások felé az érzelmeket.

Rák: Ebben az életedben az a legfontosabb feladatod, hogy megtanuld elkötelezni magad. Legyél kitartó, kerüld messzire a felületességet, az érzelmi bizonytalanságot, amit az előző életedből hoztál át ebbe.

Oroszlán: Az előző életben megtanultál pártatlanul szeretni, nem távolodtál el másoktól. Most az a feladatod, hogy megtanulj feltételek nélkül szeretni. Meg kell tanulnod, hogy mások állandó visszaigazolása nélkül is legyél magabiztos és becsüld azt, aki vagy!

Szűz: A jelenlegi életed arra szeretne megtanítani, hogy megfelelő választást hozz, tedd azt, ami valóban örömöt okoz. Muszáj megtanulnod egyedül boldogulni. Azt a bűntudat, amit érzel, az előző életedből hoztad magaddal, és ez az, amitől meg kell szabadítanod a lelkedet.

Mérleg: Az előző életedben rengeteg problémád lehetett azzal, hogy dűlőre, egyezségre juss másokkal, különösen a másik nemmel. Rengeteg lehetőséget kapsz, hogy ezeket a korábbi életedből hozott mintákat kijavíthasd.

Skorpió: A csillagjegyed alapján hatalmas érzelmeket, különleges intuíciót kaptál az élettől, mindez pedig alapvető dolog a boldogsághoz. A megérzéseid azért is fontosak, mert segíthetnek, hogy megfelelő úton haladj, beteljesítsd a sorsodat és megfelelj a kihívásoknak.

Az előző életedből rengeteg félelmet, fájdalmat és szenvedést hoztál át ebbe az életedbe. Lehet, hogy akkoriban elvesztettél valakit, akit nagyon szerettél. Ez lehet az, ami miatt most hajlamos vagy a szélsőséges ragaszkodásra, ha a párodról, barátaidról van szó. Néha tudatlanul szeretnél közelebb lenni hozzájuk, de máskor rájuk erőlteted magad.

Nyilas: A jelenlegi életedben az a legfontosabb feladatod, hogy hagyj fel az előítéletekkel, tanulj rugalmasságot, valamint ismerd meg a személyiséged független és szabad oldalát. Azt is meg kell tanulnod, hogy toleráld mások érzéseit, de az is fontos, hogy miközben haladsz a saját utadon, minderre ébressz rá másokat is!

Bak: Az előző életedből hoztad magaddal, ha most ellentéteid vannak a hatalommal. Ez az oka, hogy nem tűrőd, ha korlátozni, ellenőrizni akarnak, vagy gyengeségnek tartod a másokhoz való kötődést. Ebben az életben meg kell tanulnod kezelni a hatalmat, következetesnek kell lenned, és vállalnod kell a felelősséget önmagadért és másokért!

Vízöntő: Irigy és féltékeny ember voltál az előző életedben. Mindent és mindenkit birtokolni akartál, ezért a jelenlegi életed legnagyobb kihívása az, hogy megszabadulj ezektől a negatív érzésektől.

Halak: Az előző életedben nem tudtad, hogy hogyan éld meg a valódi érzéseidet, ráadásul időt sem adtál magadnak arra, hogy tényleg elkötelezd magad valaki mellett. Ennek köszönhető, ha ebben az életedben nagyon erősek a megérzéseid. Most rengeteg lehetőséget kapsz arra, hogy az érzéseket megéld és megtanulj érzelmeket adni másoknak.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló