Milyen ismétlődő minta okoz problémát a szerelmi életedben?



Nézd meg a lenti három szívet, figyelj befelé, hallgass a megérzéseidre, majd válaszd ki azt a szimbólumot, amely végül megragadta a tekintetedet, hogy megtudhasd, milyen előző életbeli sérelem okoz visszatérő bajt a szerelmi életedben.Próbálj meg bízni másokban: Az előző életedben gyakran becsaptak, mert gazdag és tehetős voltál, ezért sokan kihasználták a jóhiszeműségedet. A körülötted élők kiforgathattak minden vagyonodból, köszönhetően a jó szívűségednek.

Ennek lehet a következménye, hogy a mostani életedben nagyon nehezen bízol meg másokban és nem nyitsz egykönnyen az emberek felé. A szívszimbólum szerint valószínű, hogy több kapcsolatodban is gyanakvó voltál, rendszeresen megkérdőjelezted az aktuális párod szándékait.

Habár okos és bölcs tulajdonság, ha nem hiszel el mindent, amit hallasz, mégis egy bizonyos idő után egészségtelen a túlzásba vitt gyanakvás, mert általa zárkózottá válhatsz. A választásod alapján számodra az jelentheti a legnagyobb kihívást, hogy azonnal kimutasd, ha nem bízol valakiben, de az sem megy könnyen, hogy alapvető bizalmat szavazz az adott személynek.

Adj időt önmagadnak, hogy feltöltődhess, és csak ezt követően próbálj meg nyitni az emberek felé!

Próbálj meg önmagad maradni: Az előző életedben az emberek gyakran rád erőltették az akaratukat, többet erőszakoltak ki belőled, mint amennyit egészségesnek gondoltál. Emiatt ebben az életben az lehet a legnagyobb kihívás a számodra, hogy megtanuld kifejezni a véleményed. Képes kell lenned arra, hogy kiállj az elveid mellett, valamint arra, hogy nemet mondj!

Biztos, hogy lesznek, akiknek nem fog tetszeni, hogy saját véleményed van, de te ezzel ne foglalkozz, mert az a legfontosabb, hogy úgy élj, ahogy te szeretnél! Ha nem így teszel, akkor ki fogsz merülni, mert minden erődet el fogja venni az, ha próbálsz másoknak megfelelni, vagy feláldozod magad miattuk.

Ragaszkodj a véleményedhez, mert akkor idővel sikerül elérned, hogy ne érezd magad bűnösnek, amikor valamire nemet mondasz. Ha teljesíted ezt a feladatot, akkor az életed sokkal kiegyensúlyozottabb lehet.

Próbálj meg nem félni a változásoktól: Lehet, hogy a mostani életedben gyakran meg kell küzdened a mérgező emberekkel, kellemetlen helyzetekkel. Ennek oka az lehet, hogy a korábbi életedben mások és a te életed is veszélyben forgott. A múltban még sokféle betegség fenyegette az embereket, a férfiakat elvitték katonáknak és a házasságtörések is hétköznapi jelenségnek számítottak.

Az utolsó szívszimbólum szerint a korábbi életedben sok embert elragadhattak mellőled, ezért elég magányosnak érezhetted magad. A mostani életedben kiegyensúlyozott, szeretetteljes kapcsolatra vágysz, aminek érdekében képes vagy elfogadni a káoszt és a mérgező embereket is megtűröd magad mellett, ám ez baj.

Be kell látnod, hogy a negatív emberektől soha nem kaphatsz semmi jót! A harmadik szívszimbólum arra kér, hogy engedd el a kellemetlen helyzeteket és személyeket! Amikor nem érzed magad boldognak, akkor a saját egészséged érdekében, muszáj kilépned a kapcsolatból!

Adj időt magadnak a gyógyulásra, a szívedet pedig csak ezután nyisd meg mások előtt, amikor ez megtörtént! Ideje, hogy te is rájöjj, hogy az életben rengeteg örömteli kapcsolat van, ami csak téged vár.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló