Hogyan befolyásolhatja a szerelmi életedet a Skorpióba lépett Vénusz?



A te szerelmi életedre vajon milyen hatással lesz szeptember 09-e óta tartó bolygóállás a következő hetekben?A Vénusz szeptember 09-én, a hajnali órákban, belépett az igéző, szenvedélyes Skorpió csillagjegybe. Mivel a Vénusz a szerelem, a párkapcsolat és a szépség bolygója, emiatt meglepő változásokra számíthatsz a szerelmi életedben a következő hetekben.

Azt, hogy pontosan hogyan hat rád a bolygóállás, a csillagjegyedből kiderül!

Kos: A nyolcas házadon átvonuló Vénusz hatására felerősödhet benned az az iránti vágy, hogy egy szenvedélyes, titokzatos partnerrel gyűrd össze a lepedőt. Ha van párod, akkor úgy érezheted, hogy nem baj, ha szemezel egy vonzó idegennel.

Bika: Igazán szenvedélyes partnerrel hozhat össze az élet a következő hetekben. Vele átélheted az igazi eksztázist. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor oda kell figyelned arra, hogy ne tedd féltékennyé a kedvesedet. Ezekben a hetekben megnő a vonzerőd és erősen vágysz az érzéki örömökre.

Ikrek: Függetlenül attól, hogy van-e párod, vagy facérként éled a mindennapokat, a Skorpióba lépett Vénusz garantáltan feltüzel, hogy csak a szenvedélyes együttlétek járnak a fejedben. Mivel most mindenről a szex fog az eszedbe jutni, ezért ilyenkor jobb a tettek mezejére lépni.

Rák: Olyan vágyaid támadhatnak, amelyektől talán te is megijedsz. Ne érezz bűntudatod, ha kivételesen izgalommal tölt el egy titkos légyott lehetősége. Nyugodtan add át magad az érzékeknek!

Oroszlán: Ezekben a hetekben megsokszorozódnak a szexuális energiáid. Ha van párod, akkor a vele való összebújás olyan fantasztikus élmény lesz, amilyenekről eddig nem is álmodtál, vagy rég lemondtál.

Szűz: A következő hetekben mindenről az érzékiség és a testi örömök fognak eszedbe jutni. Furcsán hangozhat, de most ne lepődj meg, ha egyszerre több partner érdekel. Az előtted álló heteket flörtök, szenvedélyes együttlétek tehetik izgalmassá.

Mérleg: Lehetséges, hogy beszerzel egy aprónak tűnő szexuális játékszert, amit valószínűleg nem fogsz ablakon kidobott pénznek érezni, mert a szex és a szerelem lételemeddé válik ezekben a hetekben.

Skorpió: Szeptember 09-e óta vonzóbbnak, szexibbnek érzed magad, sugárzik belőled a kacérság, a tekinteted pedig igézővé válik. A következő hetekben találkozhatsz valakivel, aki egyetlen pillantásodtól lázba jöhet.

Nyilas: Ne lepődj meg, ha a következő hetekben gyakoriak lesznek az erotikus álmaid. Nappal régi, már elfeledett élmények juthatnak az eszedbe. Ezekben a hetekben próbáld ki a tantrikus szexet és a páros meditációt!

Bak: Ha párt keresel, akkor érdemes elhagyni a kitaposott ösvényt azért, hogy érdekes újdonságokat próbálj ki. Ha párkapcsolatban élsz, akkor is adj esélyt néhány új dolognak! Amennyiben hajlandó leszel beadni a derekadat, akkor különleges élményekben lehet részed.

Vízöntő: Ezekben a hetekben elképesztően vonzó leszel mások számára, akik megpróbálnak meghódítani. A kegyeidet keresők között egy idősebb illető is megjelenhet. Csak rajtad múlik, hogy beéred a flörtökkel, vagy többet akarsz.

Halak: Különleges élményekre, új tapasztalatokra vágyhatsz. Előfordulhat, hogy egy külföldi személy csavarja el a fejedet, vagy a meglévő pároddal éltek át soha nem látott szenvedélyt.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló