Életmóddal kapcsolatos feladatok áprilisra



Hat tanács, hogy teljesen megújulhass a tavasz második havába.Az április kiváló időszak arra, hogy némi testi és lelki változáson essél át, hogy ezáltal boldogabb és sikeresebb lehessen az életed. Ha szeretnél pozitív irányba változtatni, akkor fogadd meg az alábbi tanácsokat!

Elérkezett a teljes újjászületés ideje: Áprilisban törekedj a testi és a lelki fejlődésre, mert erre nagy szükséged lesz ahhoz, hogy az életed különféle területei fejlődésnek, növekedésnek indulhassanak! Új lehetőségek fognak megjelenni az életedben, ami egy teljesen más irányba fordulhat, ha te is így akarod és nem állsz ellen a változásoknak.

Állj készen az újdonságokra: Áprilisban érkeznek az új energiák, változások, ezért engedd, hogy mindez megtörténjen, mert szükséged van a tanításokra, leckékre, új élményekre, de nem csak spirituális értelemben, hanem a hétköznapi szinten is.

Élj azokkal a lehetőségekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy tovább képezd magad, tanulj, újra beülj az iskolapadba, esetleg elvégezz egy tanfolyamot, mert most a szokottnál könnyebben és intenzívebben tanulhatod meg azt, amit szeretnél. Minden út vezet valahova, akkor is, ha az elején még nem sejted, hogy hova.

A szeretet mindennek a forrása: Áprilisban használd a benned és a világban rejlő szeretetet, mert ez egy olyan nagy erő, ami által több lesz az ember és az élet. Ebben a hónapban gyakorold, hogy nem csak a szeretteidet szeresd, hanem tárd ki a szíved és a lelked a világ előtt!

Próbáld szeretni az embereket, a világot, az univerzumot, mert ez előrelendíti az életedet, meggyógyítja a testedet, a lelkedet, amivel rálelhetsz a mindennapok örömére.

Ébresztő: Áprilisban megkezdődik a spirituális ébredés időszaka, ha ez eddig még nem következett volna be az életedben. Ha már elkezdődött, akkor a folyamat folytatódni fog. Ebben a hónapban az energiáid felélednek, megváltozhat a látásmódod, a gyakorlottabbak pedig tovább erősödnek.

A spirituálisan éber emberek sokkal tudatosabban élnek, tisztában vannak a képességeikkel, azzal, hogy hogyan érjék el a céljaikat, ahhoz milyen eszközöket használjanak fel.

Keresd meg a lelki békédet: Ez a feladat nem olyasmi, amit egyik napról a másikra teljesíthetsz, viszont egy egész hónap áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy elindulj az úton. Ha úgy érzed, hogy felkészültél arra, hogy megkeresd a lelki békédet, akkor a háborgó bensőd lecsillapítását kezdheted azzal, hogy megbocsátasz magadnak, másoknak és megtanulhatod kezelni a stresszt. Ha sikerült megtalálnod a lelki békédet, akkor sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetnek a mindennapjaid.

Kapaszkodj meg: Áprilisban számíthatsz néhány csodálatos történésre, például hihetetlen gyógyulásra, jósálmokra, angyali érzékelésre, megmagyarázhatatlan történésekre. Ha spirituális nyitott ember vagy, akkor teljesen felkészülten várhatod ezeket a csodaszámba menő eseményeket, amelyek elősegíthetik a fejlődésed, megerősíthetnek a hitedben.

Ha még nem vagy spirituális beállítottságú, akkor áprilisban esélyed lesz arra, hogy megtapasztalj valami olyasmit, amitől meg fog jönni a hited, ugyanis egy olyan hatalmas erő, amit tettekkel kombinálva, arra használhatsz, hogy sikeres legyél az életben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló