Szellemek kísérthetnek a Texas Egyetem épületében



Öt hely, ahol állítólag jó eséllyel futhatsz össze kísértetekkel.Texas Egyetem Brownsville-ben: A campus egy erőd, az egyik kollégiumot pedig egy XIX. századi temető alapjaira építették fel, ezek után nem csoda, ha sokan azt állítják, hogy az egyetem tele van szellemekkel.

Olivia De La Garza, ápoló hallgató arról számolt be, hogy egy 3 éves kisfiú azzal szórakozik az éjszaka közepén, hogy bemegy Olivia De La Garza kollégiumi szobájába és lehúzza őt az ágyról. Más jelentésekből kiderült, hogy a szellemek között akadnak lovasok, keringőző emberek, viktoriánus ruhát viselő nők és gyerekek, háborús dalokat éneklő alakok. A zenegépek maguktól szólalnak meg, a könyvtárban pedig maguktól esnek le a polcokról a könyvek.

Wroclaw: Nyugat-Lengyelország legnagyobb városa, ahol virágzik a diákközösség, ám Wroclaw nem csak erről ismert, hanem a szellemekről szóló történetekről is. Az egyik szerint egy unokát megszállt egy démoni törpe, ezért meggyilkolta a nagyanyját.

A legenda szerint még most is hallani a szomorú sikolyokat a Szent Erzsébet templom mellett található Hansel és Gretel épületben, de állítólag az épület alatti pincéből is furcsa hangok szűrődnek ki.

A Szent Mária Magdolna templom is híres a szellemeiről, akikről azt gondolják a lengyelek, hogy életükben cselédek voltak. A Partisan Hill alatti üres folyosókon sikoltásokat lehet hallani. Az Abram tornya, ahol ma egy bár található, tele volt varrógépekkel, amiket egy kísérteties alak beindított, hogy azok maguktól folytassák a munkát.

Guantanamo-öbölben: Kubában, a Guantanamo-öbölben található Bayview, az amerikai haditengerészet bázisa, amit 1943-ban építettek a katonai tisztek klubjának. Ez a hely napjainkban arról ismert, hogy állítólag szellemek tanyáznak benne. Az egyik híres kísértet egy idős asszony, aki a klub második emeletén ülve bámul ki az ablakon. Állítólag a nő a klubban élt, de egy nap holtan találtak a fürdőben.

Más elbeszélések szerint khaki ruhát viselő férfiak bolyongnak a területen. Az épületet régi tengeri táborok helyére építették, emiatt vannak, akik szerint nem elképzelhetetlen, hogy a khaki ruhás szellemek tengerészgyalogosok voltak az életükben.

Conn laktanya: A német Schweinfurtban található a Conn laktanya, ami a második világháborúban náci kórházként és pszichológiai osztályként működött, de ma az amerikai katonák használják. Egyszer két katona arról beszélt, hogy ugyanazt álmodták abban a két évben, amit egy szobában töltöttek.

Az álomban egy náci katona állt az ágyuk mellett és egy nővérrel beszélgetett. A nővér véres, szomorú arccal nézett rájuk. A náci katona ráparancsolt a nőre, hogy csináljon valamit, mire az ágyban fekvő katonák fulladozni kezdtek. Ekkor ébredtek fel.

Kiderült, hogy a szobát egy olyan vízelvezető hely fölé építették, ahol anno a testeket eresztették le. Egy másik beszámoló szerint egy nő kísért a laktanyában, aki életében az abortuszok ellen tiltakozott.

Xinhai alagút: A központi Taipei és Muja közötti összeköttetéshez épített Xinhai alagút fölött egy temető található. Az alagúton áthaladók közül többen is arról számoltak be, hogy úgy érzik, hogy hiába látják az alagút végét, azt soha nem érik el. Mások arról beszéltek, hogy láttak egy idős nőt, aki az út közepén takarított. Az autósok rádudáltak. Amikor valaki megállt, hogy rászóljon a nőre, akkor az köddé vált.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló