Mi lehet a szerelemben a legbosszantóbb tulajdonságod?



Amit először meglátsz a lenti képen, az adhatja meg a választ.Nincs olyan ember a világon, akinek ne lenne valamilyen bosszantó tulajdonsága. Amikor szerelembe esünk, akkor eleinte próbáljuk a legelőnyösebb oldalunkat mutatni, de ahogy telik és múlik az idő, úgy bukkannak fel azok a jellemvonások, amelyek a másik felet bosszanthatják.

Vajon neked mi lehet a legbosszantóbb tulajdonságod a szerelemben? A válasz kiderülhet abból, amit legelőször észreveszel a fenti összemosódott képen.

Ezt árulja el a személyiségedről, ha Shakespeare arcát láttad meg először: Szinte mindig a pillanatnyi hangulatod határozza meg, hogy milyen hangnemben szólsz a párodhoz. Azzal nincs baj, ha szeretsz értelmes témákról beszélgetni, a felszínes csevegés helyett.

Próbálsz kompromisszumot keresni a kapcsolataidban, ám soha sem olyan partnerrel randevúzol, vagy soha sem olyan emberbe leszel szerelmes, aki mellett kényelmet és biztonságot találnál Legbelül nyugalmat, megértő párt keresel, de azt soha sem árulod el, hogy mi az, amit valójában értékelsz egy párkapcsolatban. Ez a hallgatás bosszantó lehet mások számára.

Ezt árulja el rólad, amennyiben a háttal álló alakot láttad meg először: Egyke lehetsz, ami miatt a legbosszantóbb tulajdonságod az lehet, hogy akkor is önállóságra és távolságtartásra vágysz, ha nagyon szerelmes vagy.

Ha nincsenek testvéreid, akkor soha sem tanulhattad meg, hogy milyen osztozni az érzelmekben valaki mással. Egyedül te kaptad a szüleid minden figyelmét, a testvéri alkalmazkodást pedig nem tanultad meg.

Ne hidd, hogy a szerelem azt jelenti, hogy automatikusan fel kell adnod magad! Az igazi párkapcsolat azt jelenti, hogy jól érzed magad és szívesen töltöd az idődet a társaddal, de közben megtarthatod a számodra igazán fontos dolgokat.

Ezt fedi fel a személyiségedről, ha a csillagokat pillantottad meg először: Elsősorban a saját szabályaid és rended alapján éled az életedet. Nagyon szigorúan tartod magad a napirendedhez, időbeosztásodhoz, mert ettől érzed magad biztonságban.

Esetedben elképzelhetetlen, hogy eltérj a megszokott rutintól, vagy más felrúgja azt, és pontosan ez a legbosszantóbb tulajdonságod a párkapcsolat terén. Akkor sem tudsz rugalmasabban viselkedni, ha nagyon szerelmes vagy. Meg kell értened, hogy a boldog párkapcsolat alapja a kompromisszum.

A házat láttad meg először a képen: Olyan személy lehetsz, akinek van még mit tanulnia a párkapcsolatról, együttélés szabályairól. Veled könnyen előfordulhat, hogy tudatosan keresed a párod hibáit, aminek oka lehet az, hogy olykor kifejezetten ijesztőnek találod a párkapcsolatot.

A viták és veszekedések minden emberi kapcsolatban előfordulnak, hiszen az életben nem lehet mindig és mindenben egyetérteni mindenkivel. A konfliktus azonban még nem jelenti azt, hogy fölösleges erőt fektetni a kapcsolatba. Gödrök és mélypontok előfordulhatnak, de ez nem jelenti azt, hogy a kapcsolat halálra van ítélve, hanem arra utal, hogy azon dolgozni kell.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló