Olvasd el, hogy mit kell tudnod a csillagjegyedről!



A horoszkóp szerint mi a legfontosabb jellemvonásod?Kos: Impulzív vagy, egy másodpercig sem tétlenkedsz, nincs időd a gyáva, megfutamodó emberekre. Függetlenül attól, hogy mi a feladat, te nem halogatod a munkát. Nehezen leszel szerelmes, de amikor meg akarsz kapni valamit vagy valakit, akkor azt megszerzed.

Bika: Általában nyugodt vagy, tehát jó oka van annak, ha ideges leszel. Sokkal jobban támaszkodsz a régi emlékeidre, mint bármi másra az életben. Ha eldöntöttél valamit, akkor általában az úgy is marad.

Ikrek: Általában te törődsz a legjobban másokkal, de ezt ritkán teszed úgy, hogy az a többi embernek tetszene. Soha nem aggódsz, hogy vajon jó benyomást tettél-e az első találkozáskor. Ugyanilyen lazasággal viszel végig mindent, amit elterveztél. Ha valamit kitalálsz, akkor azt sikerre viszed.

Rák: Soha nem hagysz magára senkit, mindig lehet rád számítani. Ez akkor is igaz, ha a kapcsolatod megromlik az illetővel, mert még így sem fogod teljesen magára hagyni. Ha azzal kell harcolnod, aki egyébként fontos a számodra, akkor egész nap a fejedben jár a probléma, egészen addig, amíg nem sikerül végre megoldanod.

Oroszlán: A horoszkóp szerint azt kell feltétlenül tudnod a csillagjegyedről, hogy nehéz kezelni. Ha Oroszlán vagy, akkor melléd csak egy erős személyiség illik, mert egy gyengének esélye sincs. Nem szoktad megjátszani magad, hanem őszintén megmutatod, hogy ki vagy.

Szűz: Azokat az apró dolgokat is képes vagy értékelni, amelyek mások figyelmét talán teljesen elkerülik. Szeretsz olyan célt választani, ami megfelelő a számodra. Próbálod a legjobbat kihozni magadból, de ez nehéz út lehet. Szeretsz kritizálni, antipatikusnak mégsem lehet nevezni.

Mérleg: Elég érett vagy ahhoz, hogy beismerd, ha valamit rosszul csináltál, ráadásul megvan az erőd ahhoz, hogy kijavítsd ezeket a hibáidat. Nem kapkodsz a döntéseiddel, hanem alszol azokra egyet, hogy tiszta fejjel hozd meg az elhatározásodat.

Skorpió: Úgy gondolod, hogy a tudás hatalom, az ismerőseidet pedig szereted beavatni az életed minden pillanatába. Az embereknek felesleges hazudniuk neked, mert ki fogod belőlük húzni az igazságot.

Nyilas: Nagyon kedves szívvel áldottak meg az égiek, ez pedig akkor látszik meg igazán, ha szerelmes vagy, mert bármit megtennél a párodért. Nyilasként soha nem kérsz bocsánatot.

Bak: Alacsony létszámú, de nagyon intim a baráti köröd, ugyanis nem neked való a nagy baráti társaság és az azokkal járó drámák. Ha elárultak, akkor lassan bocsátasz meg és felejtesz. Számodra elég néhány apró dolog, gesztus, hogy igazán boldognak érezd magad.

Vízöntő: Kevés embert engedsz igazán közel magadhoz, de azokat teljesen. Az is jellemző rád, hogy szeretsz mindent a saját tempódban, a legnagyobb békében csinálni. Számodra a minőség sokkal fontosabb, mint a mennyiség. Szeretsz a probléma megoldására koncentrálni, nem pedig beleragadni abba és panaszkodni. Ha lehetőséget találsz, akkor élsz azzal.

Halak: Jellemző rád, hogy megbocsátasz, de nem felejtesz. Ha magad alatt vagy, felidegesítettek, akkor egy ártalmatlan vicc is ronthat a hangulatodon. Bár nagy a szíved, mégis mindenkinek csak egy esélye van nálad.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló