Merre tovább a következő hetekben?



Ha a következő hetekben felmerülne benned a kérdés, hogy hogyan, merre tovább, akkor bátran válassz egy lapot a lenti képről, hogy az Elvarázsolt Térkép jóslata a segítségedre lehessen!1. Iránytű: Egy tárgy, vagy egy esemény hatására meg fogsz világosodni, hogy mit kellene tenned. Lehet, hogy egy személy fog iránytűként szolgálni, ő lesz az, aki megmutatja, hogy merre kellene folytatnod az utadat. Ugyanakkor önmagadban is megtalálhatod az iránytűt.

2. Közel a gyógyulás: Az utad a gyógyulás felé vezet a következő hetekben. Ha jelenleg valamilyen betegség kínoz, akkor hamarosan rendbe fogsz jönni és ismét jó egészségnek fogsz örvendeni. Ha kutyabajod, akkor energiával teli időszak vár rád. Tele leszel erővel, testileg és lelkileg is jól fogod érezni magad a bőrödben.

3. Irány az Élet: Az utad egyenesen az Életbe vezet, ott pedig új kalandok és élmények várnak rád. Hamarosan belépsz az aktív, érzelmekkel és történésekkel teli életbe, ahol minden esélyed meglesz arra, hogy sokkal gazdagabbá és színesebbé tedd a mindennapjaidat. Haladj tovább ezen az úton, találkozz az élet tűzével és engedd, hogy feltüzeljen!

4. Mágikus Térképváltó: A következő hetekben találkozol egy személlyel, aki képes megváltoztatni az emberek sorsát és útját. Az már megjósolhatatlan, hogy ez milyen irányú változás lesz, mert az Elvarázsolt Térkép csak annyit tud, hogy találkozol valakivel, aki sorsfordító hatással lesz rád.

5. Aranypalota: Az Elvarázsolt Térkép szerint az Aranypalota az a hely, ahol mindig békesség, szeretet, bőség és boldogság uralkodik. A jóslat szerint az utad pontosan ide fog vezetni. Lehetséges, hogy egy utazás során, fogsz rátalálni erre a helyre, vagy te magad fogsz Aranypalotát teremteni az otthonodban, ám a lap utalhat egy személyre, vagy a saját lelki fejlődésedre.

6. Beleragadsz a mocsárba: A következő hetekben úgy fogod érezni, hogy semmi sem halad körülötted. Az ilyen unalmas időszakokat senki sem szereti, ám tudnod kell, hogy ennek is oka lesz. Alaposan gondolkodj el azon, hogy ez miért történhetett, mit kell észrevenned, megtanulnod, kijavítanod, vajon az égiek miért hátráltatnak?

7. Metamorfózis: Teljesen át fogsz változni a következő hetekben. Ez a folyamat szépen, lassan fog bekövetkezni. Ha a külsődet nem is változtatod meg, a személyiséged akkor is át fog alakulni, módosulhat az életszemléleted, a gondolkodásmódod, de akár az érzéseid is kicserélődhetnek.

8. Szellemváros: A jóslat jelentheti azt, hogy a múltad megismétli önmagát. Akadhat egy helyzet, ami kísértetiesen hasonlíthat egy korábbira, de arról is lehet szó, hogy régi ismerősök bukkannak fel ismét az életedben, mert valami dolgod lesz velük. Szellemekkel is találkozhatsz, mert fontos üzenetük lehet a számodra.

9. Spiritualitás helye: A következő hetekben megleled a spiritualitás helyedet a világban, mert rátalálsz a hitedre, a hozzád legjobban illő irányzatra, vagy találkozol valakivel, akivel összefogva, együtt tanulmányozhatjátok a spiritualitást. A kilencedik kártyalap azt is jelentheti, hogy spirituális jellegű tanulmányokba foghatsz.

10. Talizmán: hamarosan rátalálhatsz a személyes talizmánodra, ami sokoldalú lehet. Kaphatsz tőle szerelmet, szerencsét, védelmet, egészséget, vagy például egészséget. A következő hetekben rátalálhatsz erre a csodás talizmánra, ám nem biztos, hogy egy konkrét tárgyat fogsz találni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló