Mivel ronthatod el a 2018-as évet



A csillagjegyed elárulja, hogy mi az az egyetlen dolog, amivel mindent elronthatsz.Kos: Ha nem akarod teljesen elrontani az évet, akkor figyelj a nagyobb kiadásokra, de azt is alaposan gondold át, hogy hova teszed a pénzedet, mert lehet, hogy rosszul fogsz járni, ha nem fektetsz be valamibe! A pénzügyek terén mindig nagyon alaposan fontold meg a lehetőségeidet!

Bika: Teljesen elbaltázhatod a 2018-as évet, ha nem figyelsz oda jobban az érzelmek terén. Akkor főleg észnél kell lenned, ha szerelemről van szó. Tilos beleélned magad olyasmibe, amiben egyáltalán nem lehetsz biztos.

Ikrek: Idén sokkal több kockázatos dolog próbál megkísérteni, ezért 2018-ban muszáj okosan kordában tartanod a kalandvágyó természetedet. Amikor kockázatos döntést kell hoznod, akkor őrizd meg a nyugalmadat, hogy bölcs döntést tudj hozni az ügyben!

Rák: 2018-ban a munkád terén akadhatnak buktatók, amelyek között akadhatnak olyanok, amelyek az egész életedre kihatással lehetnek. Ha nem akarod ezzel elrontani az évet, akkor az eddiginél több energiát kell fordítanod a munkádra, hogy elkerülhesd a nagyobb bajokat!

Oroszlán: Teljesen tönkreteheti a 2018-as évedet egy pletyka, emiatt mindenképpen legyél óvatos! Lehet, hogy rólad fognak pletykálni, de annak a veszélye sem kizárható, hogy te leszel az, aki tovább fog adni egy álhírt, ami miatt később kellemetlen helyzetbe kerülsz, esetleg elveszted a tekintélyed.

Szűz: Neked különösen most, a nyári szabadságok idején kell óvatosnak lenned, mert teljesen tönkreteheti a 2018-as évedet valami, ami utazás közben következhet be. Itt nem kell komoly bajtól tartani, vagy olyasmitől, amit ne lehetne egy kis odafigyeléssel elkerülni.

Mérleg: Az ígéretek tehetik tönkre az évedet. Lehet szó arról, hogy könnyelműen megígérsz valamit, ami miatt később foghatod a fejedet, mert nem tudod, hogy hogyan teljesítsd, amit vállaltál. Az is megtörténhet, hogy neked ígérnek meg valamit, amit aztán nem tartanak be.

Skorpió: Neked a családodra kell jobban odafigyelned, ha nem akarod teljesen elrontani az évet. Ha nem fordítasz elég időt és energiát a szeretteidre, nem állsz mellettük, amikor szükségük lenne rád, akkor azt annyira meg fogod bánni, hogy később csak erre fogsz emlékezni, ha visszagondolsz 2018-ra.

Nyilas: Azzal az egy dologgal ronthatod el 2018-at, hogy kiégsz, mert nem osztottad be jól a kreatív energiádat. Ha egyszerre akarod megvalósítani minden tervedet, akkor az utolsó lépéseket nem tudod megtenni, mert elfogyott az energiád.

Bak: A te évedet a barátság terén ronthatja el valami. Lehetséges, hogy lesznek, akik nem a valódi arcukat mutatják, hanem csak szerepet játszanak, de arról is lehet szó, hogy elhanyagolsz egy kapcsolatot, emiatt elveszíthetsz valakit, akire számítottál, aki fontos volt a számodra.

Vízöntő: Az egész évedet elronthatja, ha rosszul kezeled a kudarcokat. Azzal is elbaltázhatod az esztendőt, ha nem vonod le a megfelelő következtetést, hanem makacsul ugyanúgy haladsz tovább. Ugyanakkor az is nagy hiba lenne, ha túlságosan sokáig rágódnál egy baklövéseden, de az is rossz hozzáállás, ha megkérdőjelezed önmagadat és a képességeidet.

Halak: Sok nehézséged származhat abból, ha nem figyelsz oda jobban az akaratod érvényesítésére! A rugalmasság alapvetően jó dolog, de csak addig, amíg nem hagyod, hogy mások a fejedre nőjenek, vagy olyasmire vegyenek rá, amit nem is akarsz.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló