A személyiségedről mesél a kedvenc rajzfilmed



Mit árul el rólad, ha gyerekként a Dragon Ball, a Sailor Moon, esetleg a Hé, Arnold! volt a kedvenc meséd?Sailor Moon: Született vezető lehetsz, aki nem fél őszintén kimutatni az érzéseit, elárulni gondolatait. A barátaid nagyon fontosak az életedben, emiatt próbálod megóvni őket a csalódástól és a rossz tapasztalatoktól. Néha kétbalkezesnek tűnhetsz, de ez csak még szeretetreméltóbbá tesz.

Bátor, a gyáva kutya: Kissé énközpontú lehetsz, ami nem feltétlenül rossz, hiszen néha éppen ez emel ki a tömegből. A barátaidhoz nagyon hűséges vagy, és mindig kiállsz mellettük. Kifejezetten szorgalmas vagy, folyton keményen dolgozol. Soha nem engeded, hogy a félénkséged megfosszon az álmaidtól.

Pindúr pandúrok: Valószínűleg sokan azt képzelik rólad, hogy „lányos lány” vagy, akinek a rózsaszín a kedvenc színe és csak romantikus regények érdekelnek, ám ez nem egészen így van. Valójában rendelkezel határozottsággal és erővel. Te soha nem hagyod, hogy átgázoljanak rajtad.

Hé, Arnold!: Már gyerekkorodban is kissé lázadó lehettél, imádtad a kalandos helyzeteket, ami felnőttkorodra sem változott. Mindig arra törekszel, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból, mindig új célokat tűzöl ki magad elé, amiknek elérését nem szoktad egyhamar feladni. A környezeted csodál, mert messziről látni, hogy milyen magabiztos vagy.

Dragon Ball: Valószínűleg az ismerőseid azt mondják rólad, hogy makacs és kitartó vagy, mert szinte biztos, hogy semmi sem téríthet el a célodtól, ha valamibe belekezdesz. Az álmaidat nem adod fel egykönnyen. Semmit sem tartasz hibának, mert szerinted az életben előfordulnak bukkanók, amikre azért van szükség, mert általuk tapasztalatokat gyűjthetsz.

Dexter laboratóriuma: Gyerekként imádtad az ismeretlen dolgokat, szívesen kísérleteztél, ez pedig felnőtt életedre sem változott meg. Az életben nincs sok problémád, mert azokat könnyen megoldod, függetlenül attól, hogy az életed egy mérföldkövéről van szó, vagy csak egy keresztrejtvényről.

Nagyon érdeklődő vagy, mindig érdekelnek a legújabb találmányok, az életről pedig azt gondolod, hogy tele van lehetőségekkel, amiket csak meg kell találnod.

Tini Ninja Teknőcök: Nagyon sok, de jellemzően fiú, barátod lehet, és fontosnak érezheted, hogy minél több időt tölts velük. Veled soha nem történhet meg, hogy ne legyen legalább egy közös program betervezve a barátaiddal a közeljövőben. Utálsz otthon ülni a négy fal között, teljesen egyedül.

101 kiskutya: Az a fajta ember lehetsz, akin eluralkodik a rózsaszín köd, ha szerelmes. Nagyon tudsz szeretni, és olyan párra vágysz, aki mindent megtenne annak érdekében, hogy megvédjen. A jövődről már biztos vannak konkrét elképzeléseid. Ha más nem is, az biztos, hogy nagy családot és rengeteg gyereket szeretnél.

SpongyaBob Kockanadrág: Az ismerőseid szerint te lehetsz a világ egyik legviccesebb embere, ezért sokat szeretik veled töltenie az idejüket, de nem kizárólag azért, mert jó barát vagy, hanem azért is, mert a humorérzékednek köszönhetően, ők is sokat nevethetnek. Te mindig kapható vagy a programokra, emiatt melletted senki sem unatkozik.

Pokémon: A kedvenc meséd alapján jellemző rád, hogy alaposan átgondolod az összes lehetőségedet a fontos döntések előtt. Nagyon okos, körültekintő személy lehetsz, aki szerint nincs véletlen, mert az életben minden okkal történik, ezért képes vagy sodródni az árral.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló