Változást hozhat az életedbe a nyári szellő



Válassz egy lapot a lenti képről, hogy megtudhasd, szerelmet, bőséget, jó hírt, esetleg valami más, nagyszerű dolgot jövendöl-e neked Nótusz, a déli szél istene!A görög mitológiában négy különböző szél isten létezett, köztük Nótusz, a déli szél istene, aki most hajlandó megjósolni neked, hogy milyen csodás változásra számíthatsz a nyári széltől. Válassz egy lapot a fenti képről, majd olvasd el a görög isten üzenetét!

1. Segítséget hoz a szél: Ha anyagi gondjaid, lelki problémáid vannak, segítségre szorulsz, akkor nem kell aggódnod, mert Nótusz szerint a nyári szél hamarosan elhozza neked a segítséget. A görög isten azt kéri, hogy még egy kicsit tarts ki, mert úton van feléd az a személy, az a megoldás, aminek segítségével leszámolhatsz a problémáiddal!

2. Az új kedvesedet hozza el a szél: A nyári szél új párt hozhat neked, ám Nótusz azt nem tudja megmondani, hogy ez a személy életed szerelme lesz, vagy csak egy könnyed kalandról lesz-e szó. A meglepetés azonban így is, úgy is kellemesnek ígérkezik. Bátran ismerkedj és kezdeményezz a nyáron!

3. Egy új barátot hoz a szél: Nótusz szerint ezekben a hónapokban meg fogsz ismerkedni valakivel, akit azonnal közel fogsz érezni magadhoz, mert rögtön megtaláljátok a közös hangot. Lehetséges, hogy ez a barátság valójában lelki társi viszony lesz, ami megmagyarázhatja, hogy miért fogjátok olyan gyorsan megérteni egymást. A görög isten azt tanácsolja, hogy legyél nyitott a nyáron, barátkozz, ne várj arra, hogy mások nyissanak feléd, hanem bátran kezdeményezz! Nem fogod megbánni!

4. Nem várt ajándékot hoz a szél: Nótusz itt elég homályosan fogalmaz, mert csak annyit árul el, hogy olyan ajándékot kaphatsz, amire a legkevésbé sem számítottál. Ez lehet tárgyi, de egy esemény, élmény, fordulat, vagy bármi más, amire álmodban sem számítottál volna, de nagy örömöt fog okozni neked. Ez az ajándék lehet a nyarad legmeghatározóbb momentuma.

5. Pénzt fúj a szél a lábad elé: Ha nem is szó szerint fújja hozzád a bankjegyeket a nyári szél, mégis valamilyen formában pénzt kapsz, ám az nem derül ki, hogy milyen forrásból. Talán a szerencsejátékon nyersz, örökölsz, vagy a munkádért, teljesítményedért cserébe kapsz plusz pénzt. Ha saját üzleted van, akkor a nyáron megindulhat a szekered, aminek pozitív következménye, hogy megnőhet a bevételed.

6. Lehetőségeket hoz a szél: Esélyed nyílhat arra, hogy megvalósítsd az álmod, megold a problémáidat, megtaláld a párodat. Mindezért neked annyit kell tenned, hogy legyél résen, nehogy elszalaszd a felbukkanó lehetőségeket, amikre muszáj lecsapnod!

Ne aggódj, mert tudni fogod, hogy mikor jött el a cselekvés pillanata! Nagyon lényeges, hogy ne bizonytalanodj el a megvalósítás kapujában! Higgy benne, hogy megéri bátornak lenned és végigcsinálni, amit elkezdtél!

7. Jó híreket hoz neked a szél: Nótusz azt tanácsolja, hogy nyisd ki a füled, mert a nyári szél azon lesz, hogy meghalld a jó híreket! A legideálisabb esetben ezek az információk közvetlenül rád fognak vonatkozni.

A görög isten szerint lehetséges, hogy arról kapsz hírt, hogy megkaptad a vágyott munkát, vagy valami más jött össze, amiben csak reménykedni mertél. Ugyanakkor az is örömmel fog eltölteni, ha közvetetten érint a jó hír. Talán egy rokonod, barátod, osztja meg veled az őt ért örömhírt, ami téged is boldoggá fog tenni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló