Miről fog szólni a heted további része?



Válassz egy lapot a lenti képről, majd olvasd el a következő napokra vonatkozó jóslatot!1. Mértékletesség és egyensúly: Olyan problémák miatt aggódsz, amelyek csak a te fejedben tűnnek hatalmasnak, de a valóságban nincs nagy gondod. A következő napokban próbálj megnyugodni, kerülj meditatív állapotba, mert akkor sikerülni fog tisztán látnod a dolgokat.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy nem szoktál-e feleslegesen hisztizni, mert valószínű, hogy bizonyos dolgokat túldramatizálsz, túlreagálsz. Sokkal jobban járnál, ha néha csak sodródnál az árral, az élettel. Ne akarj mindig és mindent tudatosan megélni!

A mentális egészséghez legelőször az elmédet kell rendbe hoznod, de a fizikai tested kényeztetéséről se feledkezz el! A héten keríts sort egy kellemes fürdőre, nyugtató masszázsra, sodródj kicsit az élettel és kényeztesd a testedet, lelkedet!

2. Víz, intuíció, áramlás: Felesleges a sodrás ellen harcolnod, mert sokkal jobb, ha inkább együtt haladsz azzal, hiszen az, aminek be kell következnie, akkor is be fog következni, ha küzdesz ellene. Te csak haladj tovább az utadon előre, és érezd, hogy nincs akadály és ellenállás előtted!

Ezekben a napokban nagy energiákra számíthatsz. Ha megfogadod a kártyalap tanácsát, akkor látni fogod, hogy minden felgyorsul körülötted, észrevétlenül sodródsz az árral, rengeteg új feladatot oldasz meg, amire visszatekintve el fogsz csodálkozni, hogy mindezt te csináltad végig.

A nappali aktív cselekedeteket vezesd le esténként egy kellemes fürdővel, készíts magadnak egy forró italt, kényeztesd magad, élvezd az ízeket, az illatokat és lazulj el! Mindemellett legyél óvatos, körültekintő az utakon! Ne kockáztass!

3. Születés, női energiák: Ezen a héten készen állsz valami igazán szórakoztatóra. Legbelül úgy érezheted, hogy végre újjászülethetsz, valami teljesen újat csinálhatsz. Ennek oka lehet az, hogy a hét elején elején szürkének, egyhangúnak érzed az egész életedet.

Ha az utolsó kártyalap nem téved, akkor ne várj a csodára, hanem tegyél a monotonitás ellen! Ennek érdekében kérdezd meg magadtól, hogy továbbra is csak sodródni akarsz-e az árral, vagy inkább készen állsz arra, hogy végre a tettek mezejére lépj és megváltoztasd az életben mindazt, amivel nem vagy elégedett, amit laposnak, unalmasnak érzel?

Ha rájössz, hogy a problémád gyökere az, hogy régen találkoztál a barátaiddal, akkor bátran hívd fel őket, beszéljetek meg egy találkozót, hogy legalább egy kávét igyatok meg együtt! Az is bölcs döntés lenne, ha esténként elmennél szórakozni, kikapcsolódni, vagy csinálj bármit, amire rég nem jutott időd!

A lényeg tehát az, hogy ezekben a napokban muszáj cselekedned! Ha randevúra készülsz, akkor ezen a téren se érd be a megszokásokkal, hanem vidd a partneredet egy valóban különleges, meglepő helyre, és csináljatok valami mókásat, szokatlant!

Igyekezz valamivel feldobni az életedet, gyújtsd meg a belső tüzedet és engedd, hogy átjárjon az energia! Természetesen mindezt nem muszáj egyedül megtenned. Nyugodtan hívd el a barátaidat, mert nem csak szórakozásra, hanem a társaságukra is szükséged van!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló