Te is mindent túlagyalsz?



Ezek a csillagjegyek mindig kombinálnak, elemeznek, analizálnak.Téged is vádoltak már azzal, hogy túl sokat gondolkozol? Olyasmiken jár az agyad, amiken más már rég túllépett, vagy nem is emlékszik rá? Szeretsz mindent kielemezni? Keresed a nagyobb képet, próbálod kitalálni, hogy mi miért történt? Folyton valami újat tanulnál?

Ha igen, akkor lehetséges, hogy a te csillagjegyed is azok közé tartozik, akik annyira okosak, hogy hajlamosak mindent túlagyalni. Íme, hogy kik ők!

A Vízöntő folyton ötletel: Ennek a csillagjegynek a szülötte állandóan új ötleteken, megoldásokon agyal. A Vízöntő még abban az esetben sem képes leállítani az elméjét, ha végre megtalálta egy probléma megoldását, ugyanis biztos, hogy a megoldás egy újabb ötlethez vezet el.

Ha el akarjuk képzelni a Vízöntő életét, akkor azt leginkább egy végtelen, kreatív spirálhoz lehetne hasonlítani, ám ez nem meglepő, elvégre az egyik legintelligensebb csillagjegyről beszélünk. Esetében teljesen természetes, hogy folyamatosan gondolatok kergetik egymást az elméjében.

A Szűz folyton tanul valamit: Lehetetlen küldetés kielégíteni a Szűz tudásvágyát. Ha ő kora este rákeres valamire a Google-ban, akkor biztos, hogy képes az egész éjszakát azzal tölteni, hogy kutat, majd a végtelenségig kombinálja, analizálja az összegyűjtött információkat.

Ez a csillagjegy folyamatosan rendszerez, sorrendet és elméleteket sorakoztat fel. Ő egyszerűen nem képes abbahagyni a gondolkodást, pedig még a Szűz agyának is szüksége van a pihenésre.

A Bak tökéletességre törekszik: Nagyon sok időt elpazarol arra a Bak, hogy precízen összeállítsa a naptárját, pedig csak el kellene fogadnia azt a tényt, hogy tökéletes időzítés egyszerűen nem létezik az életben.

Ennek a csillagjegynek az a mániája, hogy minden részletet a helyére akar illeszteni. Ő az az ember, aki tényleg bármit megtesz a tökéletességért és a tökéletes szervezésért, pedig sokkal jobban érezhetné magát a bőrében, ha hajlandó lenne egy kicsit lazítani.

A Skorpió mindenen agyal: A horoszkóp szerint a Skorpió olyasminek is mélyebb értelmet ad, aminek egyáltalán nem kellene. Amikor valaki megdicséri, akkor képtelen csak elfogadni azt, ugyanis azon fog morfondírozni, hogy az illető elismerése rosszindulatból, cinizmusból, hátsó szándékból fakadt-e, pedig csak élveznie kellene, hogy megdicsérték. A Skorpió hihetetlenül bizalmatlan.

A Nyilast hajtja a tudásvágy: Imád utazni, éppen ezért a Nyilas esetében egy utazós példa szemlélteti a legjobban, hogy milyen túlgondolkodás jellemző . Vegyük például, hogy repülővel készül valahova. Ilyenkor minden opciót, lehetőséget kielemez.

Jó alaposan átgondolja a repülés időtartalmát, annak árát, a várakozási időt, de minden egyéb szempontot is kielemez. A Nyilas képes órákat ülni a számítógép előtt, és addig agyal, mígnem megtalálja a számára legoptimálisabb megoldást, ám pont ez az, ami miatt lemaradhat a legjobb ajánlatról.

Az Ikrek mindent tudni akar: Ahogy a gyerekek, úgy az Ikrek is mindig mindennek tudni akarja az okát. Az ő agyában megállás nélkül pörögnek a fogaskerekek. Fáradhatatlanul keresi a miérteket. Addig egyszerűen nem nyugszik, amíg össze nem rakta a legbonyolultabb kirakóst. Esetében minél nagyobb a kihívás, annál izgalmasabb az agyalás. Amikor az Ikrek rájön a miértre, akkor újabb miértre keresi a választ.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló