Mit súg az ösztönöd?



A „Bízz az intuícióidban” jóskártya segíthet megérteni a megérzéseidet.„Csak hallgass a megérzéseidre!” – halljuk gyakran, amikor elakadunk valamiben, nem tudunk dönteni, elbizonytalanodunk egy ügyben. Mondani azonban könnyű, hogy bízzunk a belső hangunkban, az intuíciónkban, ám valójában ez nem megy mindenkinek olyan egyszerűen.

Ha te sem tudod megfejteni a megérzéseid üzenetét, akkor a „Bízz az intuíciódban” jóskártya a segítségedre lehet. Válassz egy lapot a fenti képről, majd olvasd el az üzenetet!

1. Játssz: A belső hangod szerint jól tennéd, ha kissé játékosabb, rugalmasabb és nyitottabb lennél. Például engedd meg magadnak, hogy kicsit bolondozol a pároddal, a barátaiddal, más szeretteiddel! Bátran add át magad a játékosságnak, mert ezáltal is új élményekkel gyarapodhatsz és egy másfajta boldogságot tapasztalhatsz meg!

2. Döntened kell: A problémákat nem seperheted a szőnyeg alá, nem csinálhatsz úgy, mintha nem léteznének, mert attól egyik sem fog megoldódni. Fogadd el, hogy teljesen mindegy, hogy mit teszel, mert a kérdések, a felelősség utol fog érni. A legjobb, ha okosan, alaposan mérlegelsz, majd kimondod, megteszed a döntésedet.

3. Hívd a segítőidet: Vajon milyen ügyben szorulhatsz segítségre? Talán lelki szinten van valami, amivel nem tudsz egyedül megbirkózni, esetleg más hétköznapi gonddal akadtál el? Legyen bármi, te nyugodtan kérj segítséget a szeretteidtől, ismerőseidtől, vagy akár az égiektől, mert nagyon fontos, hogy az ember tudjon kérni, ha olyan problémája van, aminek megoldásával egyedül nem boldogul.

4. Auratisztítás: Rád férne egy alapos auratisztítás. Az intuíciódnak eleget tehetsz egy jó tisztítófürdővel, de elvégezhetsz valamiféle szertartást is, vagy használhatsz gyógyító ásványokat. A célnak az is megfelel, ha szánsz némi időt arra, hogy megszabadulj a rád tapadt negatív energiától, amit a környezetedben szedtél össze a mindennapokban.

5. Hallgasd meg a szívedet: Tűnjön bármilyen hihetetlennek, most mégis azt kellene tenned, hogy csendesítsd el az elmédet, és hagyd, hogy a szíved megsúgja, hogy mire vágyik, mitől lenne boldogabb, mire van a leginkább szüksége. Törekedj arra, hogy kielégítsd a vágyait, mert csak akkor leszel boldog, ha a szíved is az.

6. Elérhetetlen, amíg meg nem valósítod: Amennyiben van egy terved, amit megvalósítanál, akkor ne halogasd tovább, ne keresd a kifogásokat, ne azt nézd, hogy mi akadályozhat a megvalósításban, hanem tedd meg a megfelelő lépéseket a cél felé! Most még azért tűnik elérhetetlennek a dolog, mert egyelőre nem tettél érte semmit.

7. Vértezd fel magad: Ezt a tanácsot azért kaphattad, mert rázós időszak előtt állhatsz. Valószínűleg testi és lelki támadások is érhetnek, ám nem kell rögtön a legrosszabbra gondolnod, hiszen lehet, hogy csupán negatív kritikát kapsz, vagy a muszáj lesz túlóráznod néhány napot. Jöjjön bármi, te ki fogod bírni, ha feltöltöd az energiakészletedet.

8. Ne érd be kevesebbel: A megérzéseid azt súgják, hogy most lehetőséged van arra, hogy nagyot szakítsz. Amennyiben van valami, amiből profitálhatsz, előnyt szerezhetsz, akkor élj ezzel a lehetőséggel, hiszen ebben nincs semmi rossz!

Ne kövesd el azt a hibát, hogy holmi büszkeségből nem élsz lehetőséggel, segítséggel! Emellett arra is utalhat az utolsó kártyalap, hogy változtass azon, amivel nem vagy megelégedve, mert most még a reméltnél is többet érhetsz el!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló