A Kapuk Jóskártya felfedi, hogy milyen új lehetőségre számíthatsz



Válassz egy lapot, hogy megtudd, milyen fejezet kezdődik az életedben!

Vajon mit hoz az élet? Mi lesz holnap? Megvalósulnak-e az álmaink? Ezeket a kérdéseket mind feltesszük magunknak, a jövő pedig megválaszolja őket, ám most a Kapuk Jóskártya is megmutathatja, hogy az életed következő szakaszában milyen ajtó, lehetőség, időszak tárul fel előtted.Válassz egy lapot a fenti képről, hogy megtudd, milyen fejezet veheti kezdetét az életedben!

1. A bőség ápolása kapu: A Kapuk Jóskártya szerint az Univerzum minden jóval, bőséggel el fog halmozni téged. Ugyanakkor, ha sokáig fenn szeretnéd tartani ezt az állapotot az életedben, akkor azért keményen meg kell majd dolgoznod. Gazdálkodj jól és okosan, adj hálát a bőségért, amiből adj másoknak is, hogy te is kaphass!

2. Öleld magadhoz a jövőt kapu: A jövő a lábaid előtt hever, hamarosan megvalósulnak a vágyaid és a terveid, amikre régóta vársz. A Kapuk Jóskártya szerint szinte minden megvalósul, amit szerettél volna, az életedet pedig úgy élheted, ahogy elképzelted.

3. Sodródj az árral kapu: Eggyé kell válnod az Univerzummal, sodródnod kell az árral. Hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek veled, és higgy abban, hogy a Univerzum csak olyasmit tesz veled, ami szükségszerű és komoly céllal rendelkezik.

4. Gyengéd bánásmód kapu: Életed új fejezete a szellemi fejlődésről fog szólni. Mert ideje, hogy elcsendesedj, magadba nézz! Muszáj kapcsolatba lépned a lelkeddel, ám ez csak akkor sikerül, ha önmagadra fordítod a figyelmedet, és meghallgatod, hogy a lelked mit szeretne, mire vágyik.

5. Higgy a varázslatban kapu: Csodákkal és varázslattal teli, gazdag világ tárulhat fel előtted, ahol bármi megtörténhet veled. Ha ez eddig nem történt meg, akkor ideje hinned a csodákban, a varázslatban, abban, hogy az emberrel bármikor történhetnek elképesztő dolgok, amiket megidézhet az életébe.

Itt lehet szó váratlan gyógyulásról, szerencséről, amire nem számítottál, vagy bármi más, amiről eddig azt hitted, csak a mesében fordulhat elő. Meg kell tanulnod hinni a láthatatlan erőkben.

6. Szerelem kapu: Ha párt keresel, akkor a közeljövőben találhatsz valakit, aki által szerelem és boldogság költözhet az életedbe. Ha van párod, akkor a kapcsolat erősebbé válhat, új és eddig ismeretlen szakaszba léphet.

7. Új kalandok kapu: Abban az esetben, ha eddig panaszkodtál, keseregtél, hogy az életed mennyire unalmas, egyhangú, sivár, akkor hamarosan megnyílik előtted egy ajtó, amin belépve új csodák és kalandok várnak.

Ha bátor leszel, akkor az életed gyökerestül megváltozhat, új lehetőségek tárulhatnak fel előtted, minden színesebb és gazdagabb lesz körülötted. Légy merész, mert rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz és olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik szívesen kalandoznak veled.

8. Ültess magvakat kapu: Vedd elő a régi terveidet, álmaidat, mert hamarosan feltárul előtted az az ajtó, amin belépve lehetőséged lesz arra, hogy elvesd ezeknek a terveknek a magvait. Teljesen mindegy, hogy mi a vágyad, a célod, mert életed következő fejezetében jó döntés lesz a megvalósításon munkálkodnod!

Szedd össze az erődet, bátran tervezz, majd tedd meg a megvalósításhoz szükséges lépéseket! Abban az esetben, ha ügyes ültetsz, akkor a következő kapu már az aratás lesz, te pedig élvezheted a munkád gyümölcsét.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló