Benned is van egy elveszett Sherlock Holmes?



Jó detektív válhatna-e belőled?Imádod a rejtélyeket? A krimik első fél órájában tudod, hogy ki a tettes? A bűnügyi híres sem okoznak meglepetést? Esetleg máris nyomozóként dolgozol? Egyáltalán gondolkodtál már valaha azon, hogy jó nyomozó válhatna-e belőled?

Ha igen, ha nem, most a csillagjegyed elárulja, hogy igazi Sherlock Holmesnak születtél-e.

Kos: Igazán elmés vagy, jól mozogsz a logika terén és kiváló megfigyelő képességekkel rendelkezel, ám a nyomozói karriered útjában állhat, hogy képtelen vagy várni.

Bika: Megvan benned az a fokú türelem, amire a megfigyelésnél nagy szükség lenne. Számodra nem jelent problémát az, hogy kivárd a cselekvés tökéletes időpontját. A makacsságodat pedig kitartásnak is nevezhetjük.

Ikrek: A tudásod és az intelligenciád is megvan ahhoz, hogy nyomozó légy. Neked nagyon gyorsan jár az eszed, egy pillanat alatt átlátod az összefüggéseket. A felszínességed miatt lehet, hogy nehezebb ügyet nem vállalnál.

Rák: Imádsz faggatózni, keresztkérdéseket feltenni a szeretteidnek, hogy megtudd, hol jártak, mit csináltak. Te nem tudod elviselni, hogy ne tudj valamiről. Esetedben az sem okoz bűntudatod, hogy belenézz a párod mobiljába.

Oroszlán: Általában a csáberőddel próbálod elérni, hogy mások önként és dalolva elmondjanak neked mindent. Máskor megpróbálnád lefizetni, megvesztegetni az illetőt. A fantázia, némi gátlástalanság és kitartás megvan benned a nyomozói karrierhez, de a forrófejűségeddel, türelmetlenségeddel csak bajba kevernéd magad.

Szűz: Született kritikus vagy, aki mindent észrevesz, azonnal kiszúr. Belőled kiváló nyomozó válhatna, hiszen a kitartásoddal a végsőkig is elmennél, ám a türelmeden van még mit csiszolni.

Mérleg: Amellett, hogy a te figyelmedet semmi sem kerülheti el, még rendkívüli intelligenciával is büszkélkedhetsz. A nyomozói karriered ellen szól, hogy a terepmunka nem a te világod.

Skorpió: Született nyomozó vagy, mert amikor a radarodon megjelenik valaki, akkor az illetőt addig nem ereszted, amíg be nem bizonyítod a vele kapcsolatos elméletedet, vagy meg nem fejted az ügyet. A nyomozói karriered ellen a meggondolatlanságod, az azonnali cselekvésmániád szól.

Nyilas: Játéknak és kalandnak fognád fel a nyomozást, pedig az nem szórakozás. Képtelen lennél kellő komolysággal és alapossággal foglalkozni az ügyekkel, ráadásul kissé felületes és lusta vagy.

Bak: Téged az tenne kiváló nyomozóvá, hogy realista vagy, nagyon figyelsz a részletekre, nem mindennapi megfigyelő vagy és nagyszerűen vág az eszed. Rólad senki sem tudhatja, hogy éppen mit gondolsz, mert ezt ugyanolyan jól elrejted, mint az érzéseidet. Az általános bizalmatlanságod és a türelmed is jól jönne ebben a szakmában.

Vízöntő: Ha rendőri karrierre vágysz, akkor Vízöntő csillagjegyed miatt a beépülés lehetne a te tereped, mert rendkívül jól színészkedsz, bármilyen szerepet eljátszol. Te képes vagy úgy kiszedni másokból az információkat, hogy azok észre sem veszik, hogy mindent elmondtak neked. A nyomozói pályafutás ellen szól, hogy némi sikertelenség, akadály könnyen elvehetné a kedvedet az egésztől.

Halak: Nagyszerű megfigyelő vagy, és nagyon figyelsz a részletekre. A nyomozói karrieredben csak az akadályozhatna, hogy gyakran vissza kellene fognod magad, mert hajlamos túlságosan messzire szállni a fantáziád, ami azért baj, mert egy detektívnek a tényeket kell vizsgálnia. Ha reálisak akarunk maradni, akkor túl érzékeny vagy ahhoz, hogy igazi bűnügyeket oldj meg.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló