A legjobb spirituális filmek



Öt film, ami jobb boldogabb irányba terelheti az életedet.Ha szeretnéd megváltoztatni az életedet, hogy az jobb és boldogabb legyen, akkor azt rengetegféleképpen teheted, például úgy, hogy megnézed ezt az öt, többségében könyvből készült, spirituális filmet, aminek a végén úgy érezheted, hogy teljesen megváltozott az életszemléleted.

A Mennyei Prófécia: A James Redfield regénye alapján készült, Peruban játszódó Mennyei Prófécia eleje egy szerzetesről szól, aki az őserdőben kilenc tekercsre felírja a mennyei próféciákat, amik megválthatják az emberiséget.

Később a történet napjainkban folytatódik azzal, hogy felfedezik a tekercseket, amiket a spirituális emberek a nagyközönség elé tárnának, de a keresztény egyház el akarja tüntetni azokat, mert a több ezer éves irat megjósolta, hogy a XX. század végén az emberiség fejlődésében hatalmas változás áll be. A mennyei próféciák kilenc felismerésből állnak, amelyek együtt hozzák el a megvilágosodást.

Cafe de Flore: A történet egyik fele egy Down-kóros kisfiúról szól, akit a 60-as években szült meg az anyja. Az asszony kénytelen egyedül nevelni a gyermekét, ami nem könnyű, ő még is boldogan teszi a dolgát.

A történet másik fele napjainkban játszódik, és egy DJ-ként dolgozó férfiról szól, aki sokat utazik. A férfi nős és van két gyermeke, ám a házassága tönkremegy. A DJ beleszeret egy másik nőbe, aki mellett nagyon boldognak és felszabadultnak érzi magát. A férfi úgy érzi, hogy ők ketten összetartoznak, és a nő mellett igazán önmaga lehet.

Nosso Lar – Otthonunk: Ezt a kivételes filmet a híres brazil médium, a szellemvilággal kapcsolatot ápoló Chico Xavier könyve ihlette, és alaposan gondolkodóba ejthet arról, hogy mi történik velünk a halálunk után.

A Rio de Janeiroban élő Dr. André Luiz a pokolba kerül a halála után, ám addig könyörög, hogy végül az égiek felviszik a jól szervezett Mennyországba, ahol mindenkinek megvan a feladata, az emberek segítenek egymásnak és üzennek a még élő szeretteiknek.

A békés harcos útja: Ugyanezzel címmel jelent meg az a könyv, amiből felemelő és látványos filmet készítették. A könyv írója Dan Millman. A világhírű tornász korunk egyik legkiemelkedőbb motivátora, akinek több önsegítő könyvet köszönhetünk.

A békés harcos útja főszereplője Dan, a sikeres tornász, aki egy komoly sérülés miatt kénytelen feladni az álmait és a karrierjét. Dan megismerkedik egy férfival, akinek a Szókratész nevet adja. A férfi megtanítja a tornászt arra, hogy le tudja győzni a fizikai nehézségeit, bármit elérhet az életben.

A viskó: 2007-ben jelent meg a kanadai William Paul Young könyve A viskó, ami több millió példányba kelt el. A film főszereplője Mack, aki képtelen hinni Istenben. A férfi a neje igaz hívő és erre neveli a gyerekeket is. Egy nap valaki elrabolja Mac legfiatalabb lányát, aki soha nem kerül elő.

Isten szeretne jó kapcsolatot ápolni a férfival, ezért elhívja őt a viskóba, ahol megtalálták a kislány ruháját és vérét. Mack elmegy, de nem a gyilkost találja a helyszínen, hanem Istent, akivel eltölt néhány napot, ami során Isten arra törekszik, hogy segítsem gyógyulni és megbocsátani.

A nagy vihart kavart film olyan kérdéseket boncolgat, mint például azt, hogy Isten miért nem bünteti meg a gonoszokat, miért hagyja, hogy szörnyű dolgok történjenek a jókkal?

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló