Hogyan tehetnéd kiegyensúlyozottabbá az életedet?



Számolnod ki az egyensúlyszámodat, majd olvasd el, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy jobban érezd magad a bőrödben!Ha szeretnéd megtalálni a lelki egyensúlyodat, akkor a számmisztika a segítségedre lehet. Ehhez tudnod kell, hogy minden betűhöz tartozik egy szám, ahogy azt a fenti táblázatban is láthatod. Keresd ki a keresztneved betűihez tartozó számokat, amiket adj össze! Ha kétjegyű számot kapsz eredményül, akkor azt add össze, hogy egyjegyűt kapj!

Ezt követően vond ki a teljes neved kezdőbetűinek értékét a fentebb kapott névszámból, hogy végül megkapd az egyensúlyi számodat. Olvasd el az eredményhez tartozó leírást!

1. Amikor tehetetlennek érzed magad, akkor meg kell próbálnod megosztanod az érzéseidet másokkal, hisze a barátaid és a családod szívesen segít, és értékelni fogják az őszinteségedet, nyíltságodat!

Nem szégyen, ha segítségre van szükséged, mert akkor viselkedsz éretten, ha képes vagy belátni, hogy vannak dolgok, amikhez egyedül kevés vagy. Ha sikerült elsajátítanod ezt az újfajta életszemléletet, akkor új dolgokat fedezhetsz fel, amelyek segíthetnek, hogy a legjobb döntést hozd a stresszes helyzetekben.

2. A lelki harmóniád érdekében, meg kell tanulnod, hogy a különféle helyzetekben mikor lősz túl a célon. Jó módszer, ha egy stresszes szituációban megpróbálod elképzelni, hogy előfordulhat-e, hogy az adott probléma 5 éven belül újra megjelenjen az életedben? Vajon az adott helyzet befolyásolja-e a jövőd alakulását, tényleg visszalépést jelent-e az életedben?

3. Próbálj meg objektíven viselkedni a stresszes helyzetekben, ha a hármas számot kaptad! Emellett élvezd az emberektől kapott támogatást, amit szívesen meg fognak adni neked. A problémáktól távolodj el egy kicsit, hogy objektíven vizsgálhasd meg azokat! Emellett ne vedd túl komolyan a nehéz helyzeteket!

4. A kiegyensúlyozottságod érdekében próbálj egy némileg lágyszívűbb lenni, a dolgokat pedig ne egy, hanem több szemszögből vizsgáld meg! Egy-egy nehéz helyzet sokkal elviselhetőbb, ha észben tartod, hogy élsz és lélegzel, ami máris két olyan dolog, amiért hálát adhatsz! Legyél optimista, gondolkodj pozitívan!

5. A saját lelki egyensúlyod érdekébe noha se seperd a szőnyeg alá a problémáidat, hanem bátran szállj szembe azokkal, mert elég erős és képes vagy erre! Minden megvan benned a sikerhez, csak ki is kell aknázod a benned rejlő potenciált.

6. Úgy érezheted, hogy az embereknek szükségük van a segítségedre. Habár igaz, hogy ezen a téren sok lehetőség van benned, az emberi kapcsoltok pedig tényleg fontosak, és értékelni kell azokat, akik támaszt nyújtanak, mégsem felejtheted el, hogy erős, független, önálló személy vagy! Ha elhiszed, hogy határozott vagy, akkor kiegyensúlyozott leszel.

7. Megvan benned az az intelligencia, amivel egyedi és kreatív megoldásokat találhatsz ki egy adott problémára. A legnagyobb káoszban is megőrzöd a nyugalmadat, miközben rugalmasan alkalmazkodsz a pillanatnyi problémához.

8. Intelligens személy vagy, akinek lenyűgöző a kisugárzása, de neked is vannak hibáid, mint bárki másnak, ezekkel pedig muszáj szembenézned! A lelki egyensúlyod érdekében felelősséget kell vállalnod a tetteidért és ki kell aknáznod a motiváló tehetségedet!

9. Ha arra törekszel, hogy többféle perspektívából vizsgáld meg a dolgokat, akkor kiegyensúlyozottá válhatsz. Emellett meg kell tanulnod kontrollálni az érzéseidet, oda kell figyelned másokra! Sokkal boldogabb lesz az életed, ha másokkal is törődsz önmagadon kívül.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló