A horoszkópod elárulja a legnagyobb hazugságodat



Mi lehet a leggyakoribb füllentésed?Kos – Jól vagyok: Folyamatosan fenn akarod tartani annak a látszatát, hogy mindig és minden rendben van, ezért amikor nem vagy jól, akkor próbálod azt eltitkolni mások elől.

Bika – Soha nem hazudok: Erkölcsileg tiszta akarsz maradni mások előtt, mert azt akarod, hogy mások a te választásodat, iránymutatásodat érezzék helyesnek. Mivel az önmagadról kiállított kép nem sérülhet, ezért nem hagyhatod, hogy kiderüljön, olykor hazudsz, tehát hajlamos vagy a hazugságról is hazudni.

Ikrek – Keresni foglak: Teljesen mindegy, hogy végül azért nem keresed azt, akinek ezt megígérted, mert éppen magadba fordulós időszakod van, vagy egyszerűen elfelejtesz neki üzenni, telefonálni. Valójában nem a te hibád, hogy ennyire nem lehet benned bízni, hiszen egyszerre túl sok mindenen jár az eszed.

Rák – Mindjárt kész vagyok: Ha azt mondod, hogy 5 perc múlva kész vagy, akkor az, aki az további 30 percet jelent. Közismert vagy arról, hogy nem tudod betartani a határidőket, ám ennek ellenére, mindenki szereti a társaságodat, persze csak akkor, ha végre megérkeztél.

Oroszlán – Nem nagy ügy: Jól tudod, hogy valójában nagy ügy, ráadásul belül annak is érzed, de nem vagy hajlandó ezt beismerni. Szeretnél minden helyzetet lazán kezelni, de a hatalmas szíved miatt minden túlságosan mélyen érint.

Szűz – Értem: Te is csak ember vagy, így érthető, hogy nem vagy tisztában az Univerzum minden dolgával, még akkor is, ha egyébként nagyon okos vagy. Nem lesz tőle semmi bajod, ha olykor bevallod, hogy „nem értem”.

Mérleg – Nem mondom el senkinek: Sokan megbíznak benned, rengeteg emberrel jól kijössz, ezért sok pletykát hallasz másoktól. Az, hogy az emberek rád bízzák a titkaikat, nagyon erős köteléket jelent a számodra, ám előfordul, hogy elmondasz néhány dolgot, amit nem kellene.

Skorpió – Nem bocsátok meg: Néha elképesztő bosszúálló vagy, ám ez az állapotod nem tart örökké. Amikor lenyugszol, akkor ismét előtérbe kerül a hatalmas szíved, ami emlékeztet a megbocsátás fontosságára.

Nyilas – Máris megcsinálom: Dehogy fogod, hiszen imádod halogatni a dolgokat és időt áldozni mindenre! Az igazság az, hogy sokkal jobban dolgozol nyomás alatt. Ha te valamit megcsinálsz, akkor azt biztos, hogy nem azonnal végzed el.

Bak – Nem fogok nevetni, ígérem: Próbálsz nem ítélkezni, ám ez mégsem sikerül. Bakként szeretnéd, ha az emberek bíznának benned, megnyílnának előtted, ezért gyakran megígéred, hogy nem fogod kinevetni őket.

Vízöntő – Csak vicceltem: Ha az érzelmekre kerül a hangsúly, akkor kiszámíthatatlan vagy. Amikor például szarkasztikus a megnyilvánulásod, akkor azt az emberek komolyan veszik. Aki nem ismer, az könnyen cinikusnak tarthat. Akik hajlandóak megismerni, azok jól tudják, hogy tudsz te rendes és szórakoztató is lenni.

Halak – Csak egyszer ki akarom próbálni: Az igazság az, hogy nincs olyan, hogy valamit csak egyszer próbálsz ki. Rád inkább az a jellemző a csillagjegyed alapján, hogy mindig túlzásba esel és teljesen elmerülsz az adott dologban. Elég addiktív személyiség vagy, függetlenül attól, hogy ételről, szerekről, szeretetről vagy valami másról van-e szó. Amikor valami jól esik, akkor abból még többet akarsz.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló