Angyali választ kaphatsz a téged foglalkoztató kérdésre



Koncentrálj arra, ami mostanában a leginkább foglalkoztat, majd válassz egy lapot a lenti képről, ami alapján megkaphatod az útmutatást!1. Józanság: Ha józan vagy, akkor az lehetővé teszi az összpontosítást, valamint azt, hogy a gyógyulás és a manifesztáció jó irányba mozduljon el. Tégy olyasmit, ami a javadat szolgálhatja! Ha a józanságodhoz arra van szükséged, akkor menj el olyan összejövetelekre, mint az „Anonim Alkoholisták”, vagy keress olyan szervezeteket, mint azok, akik drogosokon segítenek.

Ezeken a helyeken olyan emberekkel találkozhatsz, akik függnek valamitől, de tesznek azért, hogy leszokjanak. Te is próbálj visszavenni a káros szokásaidból!

2. Egészségügyi változások: Változtatnod kell a mindennapjaidon, át kell alakítanod a tested működését, ami csak úgy sikerülhet, ha néhány szokásodon módosítasz. Kérj szakmai tanácsot az orvosodtól, vagy egy természetgyógyásztól, de az is jó, ha elmész egy táplálkozási szakértőhöz is, mert akkor megtervezheted, hogy hogyan vigyázhatnál jobban az egészségedre.

3. Új mozgásforma: Ideje rászoknod a több mozgásra, különösen akkor, ha ülő munkát végzel! Amellett, hogy többet sportolsz, kipróbálsz valamilyen új mozgásformát, még az étkezési szokásaidat is változtasd meg, hiszen az csak a jelenlegi életmódodnak felel meg, nem az újnak Amellett, hogy a mozgás energiával és önbizalommal tölt fel, még az agyad is frissebb lesz általa.

4. Bevételek: Pénzügyi téren érhet pozitív változás, mert megkapod a szorgalmasan végzett munkádért, folyamatos elkötelezettségedért járó jutalmat. Ez az angyali útmutatás arra is emlékeztet, hogy az erőfeszítések mindig meghozzák az annak megfelelő eredményt. Ebből következik, hogy abban az esetben, ha nem teszel meg mindent, akkor a pénzügyi megtérülés is ezt fogja mutatni.

5. Szentimentális érzések: Van valami a múltadban, ami vonzza a figyelmedet, ezért az angyali útmutató arra biztat, hogy vizsgáld meg a korábbi érzéseidet, mert csak akkor tudod meggyógyítani a szívedet.

Használd fel azokat az emlékeket, amelyek benned vannak, és azokat az érzelmeket, amelyeket korábban nem tudtál feldolgozni. Ha ezt megteszed, akkor lelkileg meggyógyulsz. Mivel nem kizárt, hogy erre egyedül nem leszel képes, ezért nyugodtan kérd terapeuta segítségét! Félelemre semmi okod, mert új élményekre számíthatsz, és előrébb fogsz lépni az életben, ha begyógyítottad a múltbéli sebeidet.

6. Költözés: El fogsz költözni, vagy már költözésben vagy. Ennek oka lehet az, hogy új munkát vállalsz, de arról is lehet szó, hogy a lakóhelyedet változtatod meg. Ami biztos, hogy változásban lesz részed. Az öngondoskodás különösen fontossá fog válni ebben az időszakban. Amikor ez a rohanós periódus befejeződik, akkor ne sajnáld az időt a pihenéstől! Az új szomszédaiddal, új barátaiddal alakíts ki jó kapcsolatot!

7. Váratlan események: A pénzügyeid terén számíthatsz pozitív változásokra. A nem várt anyagi bevétel egy konkrét célt fog szolgálni az életedben, az összeget pedig a legkedvezőbb módon használhatod majd fel.


Az angyali útmutató szerint hozzáférést kapsz az isteni bölcsességhez, amivel irányíthatod a beruházásaidat, valamint megőrizheted az egészségedet és a boldogságodat. Mindegy, hogy milyen körülmények vesznek körül, mert a belőled sugárzó béke bevonzza, amire tényleg szükséged van.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló